Haettavana 2 psykiatrisen sairaanhoitajan tointa

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana
2 PSYKIATRISEN SAIRAANHOITAJAN TOINTA mielenterveys- ja päihdeyksikössä 1.12.2020 alkaen.

Psykiatrinen sairaanhoitaja työskentelee moniammatillisessa tiimissä, osallistuu hoitotyöhön ja sen suunnitteluun sekä kehittämiseen. Hakijoille katsotaan eduksi päihdetyön osaaminen.

Hakijoilta odotamme joustavuutta, yhteistyötaitoja, muutosvalmiutta, sitoutumista tiimityöhön sekä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, aktiivista ja kuntouttavaa työotetta.

Pätevyysvaatimuksena on psykiatrisen sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Yleistyöaika ja palkkaus KVTES:n mukaan.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Toimen hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi 13.11.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Susanna Hihnala puh. 044 4691 315 susanna.hihnala@kalajoki.fi

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.