Haettavana SAIRAANHOITAJAN sijaisuus asumispalveluissa

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana 23.11.2020 klo 15:00 mennessä SAIRAANHOITAJAN sijaisuus asumispalveluissa ajalle 15.12.2020-31.7.2021.

Alkusijoituspaikkana on sijaisuuden osalta Palvelukeskus Maininki. Palvelukeskus Maininki on ikääntyneiden tehostetun palveluasumisen asumisyksikkö Himangalla.

Sairaanhoitajan työ on vanhusten tehostetussa asumispalveluyksikössä olevien asiakkaiden hoidon suunnittelua, toteuttamista ja kehittämistä osana moniammatillista työyhteisöä. Hakijalta odotamme joustavuutta, yhteistyötaitoja, muutosvalmiutta ja sitoutumista tiimityöhön. Arvostamme gerontologisen hoitotyön osaamista, asiakaslähtöisyyttä ja kuntouttavaa työotetta. Eduksi luemme pegasos-potilastietojärjestelmän osaamisen.

Pätevyysvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitaja. Työ on jaksotyötä, joskin tällä hetkellä 2-vuorotyötä. Palkkaus on KVTES:n mukainen. Työsuhde alkaa 15.12.2020 tai sopimuksen mukaan. Sijaisuudessa noudatetaan kolmen (3) kk koeaikaa.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi 23.11.2020 klo 15.00 mennessä. Haastattelupäivä 25.11.2020

 

Lisätietoja

Lisätietoja antaa palvelukeskus Maininki osastonhoitaja Anne Kurikkala 044-4691 827

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.