Hammaslääkärille töitä tarjolla

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana

HAMMASLÄÄKÄRIN VIRKA

Kalajoki on elinvoimainen 12.400 asukkaan merenrantakaupunki, jossa asumisen laatua lisäävät hyvät julkiset ja yksityiset palvelut. Yhtenä Suomen suosituimpana ympärivuotisena matkailukeskuksena Kalajoki tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet rentoutumiseen ja vapaa-ajanviettoon.

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana

Hammaslääkärin virka

Virka täytetään 1.1.2021 alkaen

Pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistettu hammaslääkäri.

Terveyskeskuksessa on seitsemän (7) hammaslääkärin virkaa, kaksi (2) suuhygienistiä, konsultoivina paradontologi ja ortodontti. Työ on erittäin monipuolista. Ajanvaraus on keskitetty ja käytössä on WinHIT- potilastietojärjestelmä.

Palkkaus ja palveluehdot ovat lääkärisopimuksen ja KVTES:n mukaiset. Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Hakuaika virkaan päättyy 30.10.2020 klo 16.00, hakemukset sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Avustamme tarvittaessa puolison työnsaannissa.

Lisätietoja antaa terveyspalveluiden palvelualuejohtaja Kauno Salminen, kauno.salminen@kalajoki.fi, puh. 044 4691 542

Organisaation kuvaus
Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.