Hammaslääkärin virka avoimena

Hampaan poisto

Virka täytetään sopimuksen mukaan, pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistettu hammaslääkäri.

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana

HAMMASLÄÄKÄRIN VIRKA

Pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistettu hammaslääkäri.

Palkkaus ja palveluehdot ovat lääkärisopimuksen ja KVTes:n mukaiset. Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärin todistus terveydentilastaan.

Terveyskeskuksessa on seitsemän (7) hammaslääkärin virkaa, kaksi (2) suuhygienistiä, konsultoivina paradontologi ja ortodontti. Työ on erittäin monipuolista. Ajanvaraus on keskitetty ja käytössä on Effica potilastietojärjestelmä.

Hakuaika virkaan päättyy 28.2.2019 klo. 15.00, jätä hakemukset sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja antaa terveyspalveluiden palvelualuejohtaja Kauno Salminen, kauno.salminen@kalajoki.fi, puh. 044 4691 542.

Avustamme tarvittaessa puolison työnsaannissa. Kalajoelle on avautumassa kevään 2019 aikana myös toinen hammaslääkärin virka.

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä.

Kaupungin ja matkailukeskuksen monipuoliset vapaa-ajanpalvelut ovat työntekijöidemme käytettävissä edulliseen hintaan. Kuntosali- ja kylpyläpalvelut, golfkenttä, keilahalli ja ulkoilureitit merenrannassa odottavat Sinua!