Haussa johtava hammaslääkäri ja hammaslääkäri

Pitkäaikaisen esimiehemme ja hammaslääkärimme siirtyessä ansaituille vapaille haemme nyt joukkoomme johtavaa hammaslääkäriä ja hammaslääkäriä.

Johtava hammaslääkäri

Haemme johtavaa hammaslääkäriä virkaan Suun terveydenhuollon yksiköön 1.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Johtava hammaslääkäri toimii Suun terveydenhuollon palveluyksikön johtajana ja hammaslääkäreiden esimiehenä.

Pätevyysvaatimuksena virkaan erikoishammaslääkärin koulutus tai vastaavan hammaslääkärin erityispätevyys. Lisäksi arvostamme monipuolista hallinnollista ja kliinistä osaamista, aktiivista otetta suun terveydenhuollon kehittämiseen sekä hyvää organisointikykyä.

Hammaslääkäri

Lisäksi haemme hammaslääkäriä virkaan Suun terveydenhuollon yksiköön 1.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Pätevyysvaatimuksena virkaan laillistettu hammaslääkäri.

Lisätietoja tehtävistä

Terveyskeskuksessa on 7 hammaslääkärin virkaa sekä konsultoivina paradontologi ja ortodontti. Työ on erittäin monipuolista. Ajanvaraus on keskitetty, käytössä on WinHIT-potilastietojärjestelmä. Myös johtavan hammaslääkärin työhön kuuluu kliinistä työtä.

Eduksi virkoihin katsomme ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kokemuksen oikomishoidosta ja/tai suukirurgiasta.

Palkkaus ja palveluehdot ovat lääkärisopimuksen ja KVTES:n mukaiset. Viroissa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valittujen on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja antaa Palvelualuejohtaja, vastaava hammaslääkäri Kauno Salminen kauno.salminen@kalajoki.fi, puhelinnumero: 044 4691 542.

Tehtäviin hakeminen

Hakuaika virkaan päättyy klo 24.9.2021 klo 16.00. Tehtäviä aiemmin hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta. Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Avustamme tarvittaessa puolison työnsaannissa.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.