Haussa kaksi ohjaajaa Työ- ja toimintapalveluihin

Työllistämisyksikkö Duunipaikka ja Monitoimikeskus Maakari työllistää Kalajoella kaksi ohjaajaa

Kalajoen kaupunki hakee vakituiseen työsuhteeseen kahta reipasta ja innostunutta

OHJAAJAA

1) ohjaajan toimi ensisijaisena suorituspaikkana työllistämisyksikkö Duunipaikka Kalajoella

Olet yksi moniammatillisen Työ- ja toimintapalveluiden yksikön työntekijöistä. Tehtäviisi kuuluu aikuissosiaalityön ja kuntouttavan työtoiminnan asiakkaiden yksilöllistä ohjaamista sekä ryhmänohjausta. Työn tavoitteina ovat asiakkaan paluun tukeminen avoimille työmarkkinoille, ohjaus sekä neuvonta sekä tarvittaessa asiakkaan ohjaaminen muiden palveluiden piiriin. Ohjaaja toimii moniammatillisissa työryhmissä ja yhteistyössä mm. TE-palveluiden, laajan palveluverkoston ja järjestöjen kanssa.

2) ohjaajan toimi ensisijaisena suorituspaikkana toimii Monitoimikeskus Maakari Kalajoella

Olet yksi moniammatillisen Työ- ja toimintapalveluiden yksikön työntekijöistä. Tehtäviisi kuuluu ohjaajan tehtävät ja vastuu ryhmän toiminnasta yhdessä toisten ohjaajien kanssa. Työ sisältää ryhmän ja yksilön ohjaamista sekä toiminnan kehittämistä ja toteuttamista osallisuuden ja sosiaalisen kuntoutuksen näkökulmasta.

Pätevyysvaatimuksena ohjaajan työsuhteeseen on sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:in mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta.

Otteeltasi olet avoin, kehitysmyönteinen ja aloitteellinen. Kykenet toimimaan itsenäisesti sekä osana tiimiä. Olemme työkaveria arvostava ja vireä tiimi ja meille on tärkeätä, että tunnet olosi mukavasti vastaanotetuksi uudessa työpaikassasi. Tervetuloa tiimiin ja monipuoliseen ohjaajan työhön!

Haluatko kuulla työpaikasta lisää?

Lisätietoja tehtävästä 1) antaa sosiaaliohjaaja Pirjo Virpiranta p. 044 4691 425 ja 2) Saija Heikkilä p. 044 4691 131 saija.heikkila@kalajoki.fi

Hakemukset lähetetään 9.2.2020 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi palvelun kautta.

Työ alkaa 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan.