Haussa koulusihteeri Merenojan yhtenäiskoululle ja Kalajoen lukiolle

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin opetuspalvelut hakee

KOULUSIHTEERIÄ

Merenojan yhtenäiskoululle ja Kalajoen lukiolle 1.8.2021 alkaen.

Tarjoamme vakituisen työtehtävän ahkeralle, vastuulliselle, oma-aloitteiselle ja kokonaisuuksia hallitsevalle koulusihteerille. Etsimämme työntekijä on innostunut, kehittämismyönteinen, joustava ja positiivinen henkilö, jolle uusien asioiden oppiminen ei tuota haasteita.

Tehtävänkuvaus

Koulusihteerin tehtäviin kuuluu mm. oppilas- ja henkilöstöhallintoon sekä taloushallintoon liittyviä tehtäviä, erilaisten rekisterien ylläpitoa, oppilaiden koulumatka- asioita, päätösten valmistelua ja tilausten tekemistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä ja valmiutta vastata muuttuviin tilanteisiin. Työssä edellytetään hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä toimia eri-ikäisten asiakkaiden kanssa koulunkäyntiään aloittavista ykkösluokkalaisista lukiolaisiin ja heidän huoltajiinsa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva AMK-tutkinto, aikaisempi opistotasoinen tutkinto tai soveltuva toisen asteen ammatillinen perustutkinto. Koulutuksen lisäksi edellytämme hakijalta työkokemusta toimistotehtävistä, hyvää tietoteknistä osaamista ja kiinnostusta käyttää sähköisiä työmenetelmiä. Hakijalle katsotaan eduksi työkokemus kuntasektorilla sekä Primus-ohjelmiston osaaminen. Työskentely tapahtuu suomen kielellä. Koulussamme on kuitenkin enenevä määrä ulkomaalaistaustaisia oppilaita, joiden kohtaamisessa muu kielitaito on eduksi.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävään hakeminen ja lisätiedot

Hakemus tulee jättää Kuntarekry.fi:n kautta 4.5.2021 klo 12.00 mennessä.

Lisätietoja: lukion vt. rehtori, palvelualuejohtaja Riku Saksholm 044 4691 601

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.