Haussa laaja-alainen erityisopettaja koordinoimaan erityisopetusta

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa avoin erityisopetuksen koordinaattorin virka 1.8.2020 alkaen

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalvelut julistaa haettavaksi 1.8.2020 alkaen erityisopetuksen koordinaattorin viran

ETSIMME LAAJA-ALAISTA ERITYISOPETTAJAA KOORDINOIMAAN ERITYISOPETUSTA KALAJOEN KOULUISSA

Erityisopetuksen koordinaattorin tehtävänä on oppimisen tuen koordinointi ja kehittäminen perusopetuksessa, lukion erityisopetus sekä kuntakohtaisen oppilashuoltoryhmän toiminnan kehittäminen. Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Etsimämme erityisopettaja sekä suunnittelee, että toteuttaa tarvittavaa erityisen tuen toimintakulttuurin muutosta yhteistyössä erityisopettajien ja muiden oppilashuollon toimijoiden kanssa. Koordinaattori kehittää oppimisen tuen käytäntöjä sekä varmistaa, että oppilaiden saama tuki on tasa-arvoisesti kaikkien Kalajoen oppilaiden saatavissa.

Tarjoamme mielenkiintoisen erityisen tuen kehittämistehtävän uusiutuvassa oppimisympäristössä. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä monipuolista erityisen tuen kokemusta.

Tunnettuna matkailupaikkakuntana Kalajoki panostaa vahvasti kansainvälisyyteen. Palveluksessamme on päätoiminen kansainvälisyyskoordinaattori sekä parin vuoden välein vaihtuva kansainvälinen apuopettaja. Koulujen kansainvälinen hanketoiminta on aktiivista.

Olemme edelläkävijöitä sähköisten oppimisympäristöjen hyödyntämisessä. Kaikilla lukiolaisilla sekä yläkoulun oppilailla on käytössä henkilökohtainen laite ja sähköisiä oppimateriaaleja hyödynnetään laajasti. Olemme myös alueellisesti mukana kehittämässä sähköisiä oppimisympäristöjä.

Kalajoen kouluverkko kehittyy vauhdilla. Merenojan uusi yhtenäiskoulu aloittaa syksyllä 2020. Koulua rakennetaan parhaillaan ja se huomioi uudet oppimisympäristöt myös fyysisesti aivan uudella tavalla. Samassa koulukeskuksessa toimii myös Kalajoen lukio. Raumankarin yhtenäiskoulu on toiminut jo vuosia Himangan kuntakeskuksessa. Raution uuden monitoimikeskuksen suunnittelu on juuri aloitettu. Neljäs koulukeskuksemme toimii Tyngällä.

Viran kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen nro 986/1998 mukaan. Valituksi tulleen on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Palkka OVTES:n mukaan. Virassa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Haku tehtävään tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 29.5.2020 klo 15.00.

Lisätietoja antaa opetuspalveluiden palvelualuejohtaja, rehtori Riku Saksholm, puh. 044 4691 601

Organisaation kuvaus
Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.

Yhteystiedot
Opetuspalveluiden palvelualuejohtaja, rehtori Riku Saksholm, puh. 044 4691 601

www.kalajoki.fi