Haussa projektipäällikkö Tutussa kodissa-kehittämishankkeeseen

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluihin haetaan

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Tutussa kodissa- kehittämishankkeeseen ajalle 13.9.2021-31.12.2022.

Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt valtionavustusta Joustavan palvelun asumismalli iäkkäille (JOPA) – toimintamallin kehittämiseen vuosille 2021-2022 Kalajoen kaupungille ja osatoteuttajina ovat Kuusamon ja Oulun kaupungit.

Hankkeen tavoitteet ja kohderyhmä

Tutussa kodissa -kehittämishankkeen päätavoitteena on kehittää ja luoda sosiaalihuoltolain §21 mukaisia asumisratkaisuja, joissa toteutuu joustavan palvelun toimintamalli. Hankkeessa vastataan erilaisin toimenpitein siihen, että asuinympäristö on ikäystävällinen ja asiakasta kannustetaan osallisuuteen ja toimintakyvyn edistämiseen ja ylläpitämiseen. Tavoitteena on, että asiakas voi asua omassa tutussa kodissa myös toimintakyvyn heikentyessä, asumispalvelu on laadukasta ja siellä on asiakkaan tarpeita vastaava henkilöstö.

Hankkeessa kohderyhmänä ovat yli 75-vuotiaat, heidän omaisensa ja läheiset sekä hyvinvointi- ja palveluverkostot. Hankkeessa osallistetaan ja otetaan mukaan keskeisiä toimijoita. Projektipäällikkö huolehtii hankkeen käytännön raportoinnit ja muun toteutuksen itsenäisesti. Projektipäällikkö koordinoi ja ohjaa myöhemmin hankkeeseen rekrytoitavia paikkakuntakohtaisia projektisuunnittelijoita.

Mitä haemme?

Parhaimmat valmiudet tehtävän menestykselliseen hoitamiseen antaa soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, kokemus projektityöskentelystä ja kehittämishankkeista sekä ikääntyneiden palveluista. Lisäksi odotamme joustavuutta, yhteistyötaitoja, itsenäistä työotetta ja sitoutumista tiimityöhön.

Palkkaus on KVTES:n mukainen. Työsuhde alkaa 13.9.2021 tai sopimuksen mukaan. Määräaikaisessa tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kk koeaikaa. Haastattelut pidetään 26.8.2021 klo 8.30-11 välisenä aikana etäyhteydellä

Tehtävään hakeminen ja lisätiedot

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi 17.8.2021 klo 15.00 mennessä

Lisätietoja antaa:

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.