Haussa työtoiminnan päällikkö – hakuaikaa jatkettu

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

KIINNOSTAAKO TYÖLLISYYSASIAT?

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana

TYÖTOIMINNAN PÄÄLLIKÖN VIRKA

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä johtamiskokemusta. Eduksi lasketaan kokemus työllisyysasioiden hoidosta, kehitysvammatyöstä sekä hanketyöstä.

Työtoiminnan päälliköltä odotamme kehittämisvalmiutta, joustavaa tiimihenkisyyttä, hyviä yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä vastuullisuutta.

Työtoiminnan päällikön tehtäviin kuuluu työ- ja toimintapalveluiden kehittäminen ja johtaminen sekä kokonaisvastuu työ- ja toimintapalveluiden toteuttamisesta. Työ- ja toimintapalveluihin kuuluvat Monitoimikeskus Maakari ja Kuunari (pääasiassa kehitysvammaisten työ- ja päivätoiminta), kuntouttava työtoiminta, Duunipaikka, nuorten kesätyöharjoittelu ja nuorten kesätyötuki sekä työllisyyshankkeet.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemus tulee jättää www.kuntarekry.fi palvelun kautta 11.10.2020 kl 15:00 mennessä. Tehtävään jo aikaisemmin lähetetyt hakemukset otetaan huomioon.

Lisätietoja antaa hyvinvointipalvelujohtaja Anne Mäki-Leppilampi, anne.maki-leppilampi@kalajoki.fi, puh. 044 4691 546.

Organisaation kuvaus
Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.