Honkatalot ja Naava Resort uskovat Kalajoen Marinan vetovoimaan

Tasokkaiden huoneistojen markkinointi voisi käynnistyä jo tälle kesälle.

Kalajoen Marinan kehittämishanke etenee hyvässä vauhdissa kun kansainvälisestikin tunnettu korkeatasoisen puurakentamisen osaaja Honkatalot yhteistyössä matkailutoimija Naava Resortin kanssa käynnistää Dyynikylään sijoittuvan rakennushankkeensa markkinoinnin, mikäli Kalajoen kaupunki päättää hyväksyä yhteenliittymän hakeman suunnittelu- ja markkinointivarauksen. Kalajoen kaupunginhallitus käsittelee asiaa ensi viikon kokouksessaan.

– Kalajoen Marinan kokonaisuus on todella hieno merellinen kehittämiskohde. Ainutlaatuinen maisema ja sijainti matkailukeskuksen palveluiden äärellä sopivat hyvin konseptiimme. Meillä on valmius aloittaa Naava Kalajoen markkinointitoimenpiteet heti kun sopimukset Kalajoen kaupungin kanssa sen mahdollistavat, kertoo Naava Resort Oy :n toimitusjohtaja Kari Vainio.

Naava Resort on yhteistyössä Honkatalojen kanssa toteuttanut majoitus- ja kokouspalveluja tarjoavan matkailukohteen Ähtäriin ja sen jälkeen laajentanut palveluitaan Virroille, Toisveden rantaan. Kalajoki on yhtiön ensimmäinen merenrantakohde.

– Tavoitteenamme on rakentaa aluksi kuusi korkeatasoista huvilaa, jotka myydään sijoittajille osuuksina ja vuokrataan matkailijoiden käyttöön. Konseptiimme liitetään paikallista matkailupalvelutarjontaa mahdollistaen asiakkaillemme helpon tavan viettää aktiivista aikaa upeassa miljöössä.

Kalajoen Marinan kokonaisuus on laaja mahdollistaen täydessä mitassaan matkailukeskukseen yli 2000 vuodepaikkaa ja runsaasti matkailupalveluja. Rakentaminen alkaa Dyynikylästä ja jatkuu Marinan Portin alueelle. Marinan vierasvenesatamasta on laadittu yleissuunnitelma ja sen toteutukseen tulevina vuosina on varauduttu kaupungin taloussuunnitelmassa.

– Olen erittäin iloinen siitä, että korkeasta laadustaan ja modernista designistaan tunnetut osaajat Honkatalot ja Naava Resort ovat ilmaisseet tahtotilansa Marinan alueelle.  Tavoittelemme Kalajoen Marinasta palveluiltaan monipuolista ja tasokasta merellistä olohuonetta, joka luo puitteet virkistäytymiselle ja mukavalle yhdessäololle sekä paikallisille että matkailijoille, niin maalta kuin mereltä. Yhteenliittymän osaaminen tukee erinomaisesti näitä tavoitteita, kertoo kehitysyhtiö Kalajoen Hiekkasärkät Oy :n toimitusjohtaja Janne Anttila.

Lisätietoja

Naava Resort, toimitusjohtaja Kari Vainio, p. 040 560 8455, kari@naavaresort.fi
Kalajoen Hiekkasärkät Oy, toimitusjohtaja Janne Anttila, p. 044 563 0001, janne.anttila@hiekkasarkat.fi
Kalajoen kaupunki, kaupunginjohtaja Jukka Puoskari, p. 044 469 1200, jukka.puoskari@kalajoki.fi