Hyvinvointipalveluissa avoinna KULTTUURI- JA VAPAA-AIKAJOHTAJAN VIRANSIJAISUUS

rekrytointi kuvake tummansinen pohja ja kapungin logo

Viransijaisuus on ajalle 1.1.2021-31.12.2021.

Kalajoki Akatemia vastaa Kalajoen kaupungin kirjasto,- kansalaisopisto-, kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntapalveluiden kehittämisestä ja toteuttamisesta. Kaipaamme vireään joukkoomme kulttuuri- ja nuorisopalveluista vastaavaa Kulttuuri- ja vapaa-aikajohtajan viransijaista.

Kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden tehtävänä on tarjota kuntalaisille mahdollisuuksia omaehtoiseen ja ohjattuun hyvinvointia ja elämänlaatua tukevaan toimintaan. Tehtävänä on kehittää, edistää ja järjestää monipuolista kulttuuri- ja vapaa-ajan tarjontaa koko kunnan alueella. Lisäksi avustuksilla, tiedotuksella ja neuvonnalla tuetaan mm. harrastuksia ja tapahtumia järjestäviä toimijoita.

Viranhaltijan tehtävänä on Kalajoki Akatemian kulttuuri- ja nuorisopalveluiden johtaminen, toteuttaminen ja kehittäminen. Virkaan valittavalta edellytetään tehtävään soveltuvaa kulttuuri- ja nuorisoalan soveltuvaa koulutusta ja kokemusta esimiestyöstä. Tehtävässä eduksi katsotaan kunnallisen päätöksenteon tuntemus, hyvät yhteistyötaidot, kokemus hanketoiminnasta, tapahtumien tuottamisesta sekä kansainvälisestä toiminnasta.

Kalajoen vireä kulttuuritoiminta sisältää vuonna 2018 käyttöön otetun Virta-Salin monipuolisen tapahtumatarjonnan sekä teemaviikkojen kuten Venäläisen kulttuuriviikon sekä Irish- Hooley festivaalin tuottamisen ja toteuttamisen yhteistyössä yrittäjien ja muiden toimijoiden kanssa. Toimit nuorisopalveluiden esimiehenä sekä olet mukana Jelppiverkon ohjausryhmässä sekä lasten- ja nuorten kerhotoiminnan sekä kansainvälisen toiminnan kehittämishankkeissa.

Palkkaus KVTES:n mukainen. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Hakemukset 4.12.2020 klo 15.00 mennessä Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi

Linkki Kuntarekryn ilmoitukseen löytyy tästä. 

 

Lisätietoja antaa kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Anita Ohtamaa, 044 4691 874

Organisaation kuvaus
Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.