Hyvinvointipalveluissa haettavana 3 LÄHIHOITAJAN tointa

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana 3 LÄHIHOITAJAN tointa, joista 1 resurssihenkilöstössä ja 2 kotiin annettavissa palveluissa.

Resurssihenkilöstön lähihoitaja työskentelee kotihoidossa, ikääntyneiden asumispalveluissa ja vuodeosastolla. Kotiin annettavien palveluiden 2 lähihoitajan tointa ovat kotihoidossa, joista toisen alkusijoituspaikka on Iltarusko.

Lähihoitajien työssä korostuu asiakkaiden toimintakyvyn ylläpitäminen ja kuntouttava työote. Työ edellyttää kokonaisvaltaista näkemystä asiakkaista ja heidän tarpeistaan. Lähihoitajilta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, yhteistyötaitoja, joustavuutta ja sitoutumista moniammatilliseen tiimityöhön. Lisäksi arvostamme monipuolista kokemusta hoitotyöstä, asiakaslähtöisyyttä, muutosvalmiutta ja halua kehittää hoitotyötä.

Pätevyysvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto. Työ on jaksotyötä/3- vuorotyötä. Palkkaus KVTES:n mukaan. Kaikki yksiköt ovat alkusijoituspaikkoja, yksiköissämme on mahdollisuus työkiertoon. Kalajoen kaupunki edellyttää rokotesuojan voimassaoloa asumispalveluissa ja vuodeosastolla ja sitä suositellaan myös kotihoidossa. Lisäksi toimiin edellytetään voimassa oleva ajolupa ja oman auton käyttömahdollisuus. Kalajoen kaupunki on savuton työpaikka.

Työsuhde alkaa 28.12.2020 tai sopimuksen mukaan. Toistaiseksi voimassa olevaan toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimissa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 29.11.2020 klo 22.00 mennessä. Haastattelut alustavasti suunniteltu 3.12. klo 9-12.

Lisätietoja

Lisätietoja antavat kotihoidosta osastonhoitaja Heli Hiltunen, heli.hiltunen@kalajoki.fi, p. 044-4691 265 tai
apulaisosastonhoitaja Sari Lähdemäki, sari.lahdemaki@kalajoki.fi, p. 0444691 816
Resurssihenkilöstön osalta osastonhoitaja Päivi Sarpola, paivi.sarpola@kalajoki.fi, p. 044-4691 280

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti pal luja ihan lähellä.