Haussa geriatrin, psykiatrin ja terveyskeskuslääkärin virat

Hakuaika 28.2.2020 klo 15:00 asti www.kuntarekry.fi

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana seuraavat virat

PSYKIATRIN virka

Oletko kiinnostunut monipuolisesta psykiatrin työstä kehitysmyönteisessä työyhteisössä? Haluamme uusien virkojen myötä vahvistaa alueemme lähipalveluita. Tarjolla on nuoriso- ja aikuispsykiatriaan painottuvaa työtä sopivankokoisessa, innovatiivisessa työyhteisössämme. Haluamme painottaa toimintaamme varhaiseen tukeen ja ennaltaehkäisyyn, ylläpitää ja kehittää osaamistamme ja toimintatapojamme.

Hakijassa arvostamme psykiatrian erikoislääkärin tutkintoa ja monialaista osaamista psykiatrian alalta, yhteistyökykyä, joustavuutta ja mielenkiintoa työn kehittämiseen.

Palkkaus on kilpailukykyinen ja tarjoamme myös joustoja kodin ja työelämän yhteensovittamiseksi. Meillä voit halutessasi toimia myös iltavastaanotolla. Viran kelpoisuusehtona on psykiatrian erikoislääkärin pätevyys ja laillistetun lääkärin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan valita vuoden määräajaksi myös erikoistuva lääkäri tai terveyskeskuslääkäri. Lisäksi edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

GERIATRIN virka

Oletko kiinnostunut monipuolisesta geriatrin työstä kehitysmyönteisessä työympäristössä? Tarjolla on työparityötä kokeneen muistihoitajan kanssa sekä moniammatillista yhteistyötä sosiaali- ja terveydenhuollon vanhusten hoitoon osallistuvan henkilöstön kanssa. Haluamme vahvistaa ja kehittää lähipalvelujamme ja tarjota alueemme väestölle laadukasta, vaikuttavaa ja oikea-aikaista apua.

Hakijassa arvostamme geriatrian erikoislääkärin tutkintoa tai kiinnostusta vanhuslääketieteeseen erikoistumiseen ja monialaista työkokemusta vanhuslääketieteen alalta. Pidämme tärkeänä joustavuutta, yhteistyökykyä ja mielenkiintoa työn ja toimintatapojen kehittämiseen.

Palkkaus on kilpailukykyinen ja tarjoamme myös joustoja kodin ja työelämän yhteensovittamiseksi. Meillä voit halutessasi toimia myös iltavastaanotolla. Viran kelpoisuusehtona on geriatrian erikoislääkärin pätevyys ja laillistetun lääkärin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan valita vuoden määräajaksi myös erikoistuva lääkäri tai terveyskeskuslääkäri. Lisäksi edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN virka

Oletko kiinnostunut monipuolisesta terveyskeskuslääkärin työstä? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi motivoitunutta ja kehitysmyönteistä työyhteisöä. Vahvistamme lähipalvelujamme uusien virkojen avulla. Haluamme tarjota asiantuntevaa ja monipuolista perusterveydenhuollon osaamista alueemme väestölle. Tavoitteenamme on painottaa oikea-aikaista avun tarjoamista ja ennaltaehkäisevää työtä. Olemme kiinnostuneita työmme kehittämisestä ja haluamme ylläpitää osaamistamme. Olemme myös koulutusterveyskeskus ja olemme kehittäneet nuorten kollegojen ohjausta ja tukea merkittävästi viime vuosina. Meillä on oma suun terveydenhuolto, röntgen ja laboratorio, sekä 26 akuuttipaikkaa sisältävä vuodeosasto. Työtilat ovat modernit, ja uusia toimitiloja ollaan rakentamassa.

Hakijassa arvostamme innostusta työhömme, joustavuutta, innovatiivisuutta ja yhteistyökykyisyyttä. Eduksi katsotaan yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto, kiinnostus erikoistua yleislääketieteeseen tai hyvä kokemus terveyskeskuslääkärin työstä.

Palkkaus on kilpailukykyinen ja tarjoamme myös joustoja kodin ja työelämän yhteensovittamiseksi. Meillä voit halutessasi toimia myös iltavastaanotolla. Viran kelpoisuusehtona on Suomessa yleislääkärin oikeudet omaavan laillistetun lääkärin pätevyys. Lisäksi edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

 

Virkoihin valittujen tulee toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Viroissa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työt voi aloittaa 6.4.2020 tai sopimuksen mukaan. Hakemukset virkoihin tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 28.02.2020 klo. 15.00 mennessä. Haastatteluihin kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Tarjoamme elämänläheistä ja vaihtelevaa arkityötä sopivankokoisessa työyhteisössä kolmessa toimipisteessämme. Tarvittaessa tuemme puolison työnhaussa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa: Ylilääkäri Anu Eskelinen, anu.eskelinen@kalajoki.fi