Hyvinvointipalveluissa on uudelleen haettavana ASUMISPALVELUPÄÄLLIKÖN SIJAISUUS

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on uudelleen haettavana ASUMISPALVELUPÄÄLLIKÖN SIJAISUUS 1.12.2020 - 31.12.2021.
Asumispalvelupäällikkömme siirtyy kehittämään tulevaisuuden sotehankkeen ikääntyneiden palvelukokonaisuutta rannikon alueella.

Asumispalvelupäällikön tehtävänä on sosiaalihuoltolain mukaisten ympärivuorokautisten asumispalveluiden, johtaminen, valvominen ja kehittäminen. Asumispalvelupäällikön keskeisinä tehtävinä ovat henkilöstö- ja taloushallinnolliset tehtävät ja päätökset, toiminnan johtaminen, asumispalveluja ja koskevien asioiden valmistelu, suunnittelu, päättäminen, arvioiminen ja kehittäminen.

Työtehtävien suorittaminen edellyttää johtamistaitoja, organisointikykyä, vuorovaikutus-, päätöksenteko- ja ongelmanratkaisukykyä sekä tehtävien priorisointikykyä. Työhön sisältyy erilaisten tietojärjestelmien ja ohjelmien käyttöä sekä PSOP-palvelusetelijärjestelmän pääkäyttäjyys. Hakijan eduksi katsotaan kokemus esimiestyöstä sekä johtamiseen liittyvä täydennyskoulutus.

Kelpoisuusvaatimuksena asumispalvelupäällikön viransijaisuuteen on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon ylempi korkeakoulututkinto.

Palkkaus ja muut ehdot KVTES:n mukaan. Sijaisuudessa noudatetaan 5 kk koeaikaa. Virkaa aiemmin hakeneet otetaan huomioon valinnassa ilman uutta hakemusta.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi. Haku päättyy 20.11.2020 klo 15.00

 

Lisätietoja

Lisätietoja antaa asumispalvelupäällikkö Sanna Lastikka p. 044 4691 508 sanna.lastikka@kalajoki.fi

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.