Hyvinvointipalvelut hakee kahta (2) terveyskeskuslääkäriä

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN virka 1.11.2017 alkaen ensisijaisesti vuodeosastolle
TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN virka 2.1.2018 alkaen ensisijaisesti vuodeosastolle

Hakijoissa arvostamme yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Toivomme, että olet tulevaisuuteen katsova ja kehitysmyönteinen. Toivomme myös, että olet tiimipelaaja ja täydennät osaltasi loistavaa työyhteisöämme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja työyhteisön, joka on sitoutunut ennakkoluulottomasti kehittämään toimintaansa parantamalla tuottavuutta ja uudistamalla palvelutuotantoa. Voit myös vaikuttaa työsi sisältöön ja työaikoihin elämäntilanteesi ja osaamisesi huomioiden.

Virkojen kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys sekä hyvä suomen kielen taito. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n ja Lääkärisopimuksen perusteella.

Virkoja täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta.

Hakemukset virkoihin tehdään osoitteessa www.kuntarekry.fi kautta 15.9.2017 klo. 15 mennessä. Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin

Lisätietoja antavat ylilääkäri Anna-Liisa Hannula-Tukiainen puh. 044 4691 555 ja palvelualuejohtaja Kauno Salminen puh. 044 4691 542.