Hyvinvointipalvelut hakee lähihoitajaa

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana 31.8.2020 klo 15.00 mennessä
LÄHIHOITAJAN 50% toistaiseksi voimassa oleva toimi.

Lähihoitajan alkusijoituspaikka on Kalajoen terveyskeskuksen vuodeosastolla. Osasto on jaettu akuutti- ja kotiutusosastoon, ja potilaspaikkoja on 40. Osastolla hoidetaan muun muassa infektiopotilaita, leikkausten jälkeen jatkohoitoa tarvitsevia potilaita, aivoverenkiertohäiriö-, syöpä-, saatto- ja päihdekatkaisupotilaita.

Työ on kolmivuorotyötä. Työtehtäviin kuuluu potilaan perustarpeisiin vastaaminen; lääkehoitoon osallistumien osaston lääkehoitosuunnitelman mukaisesti; potilaiden elintoimintojen ja sairauden oireiden seuranta ja voinnin muutoksista raportointi sairaanhoitajalle ja lääkärille; osallistuminen hoitotyö päätöksentekoon ja opiskelijoiden ohjaus. Käytössä on Pegasos-potilastietojärjestelmä.

Lähihoitajalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, työyhteisötyötaitoja, joustavuutta ja kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Lisäksi odotamme muutosvalmiutta ja halua kehittää laadukasta hoitotyötä.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto. Työ on jaksotyötä. Palkkaus KVTES:n mukaan. Toimessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Ajoittain on mahdollista tehdä täyttä työaikaa.

Työsuhde alkaa 5.10.2020 tai sopimuksen mukaan. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi 31.8.2020 klo 15.00 mennessä. Alustavat haastattelupäivät ovat 9.9.2020 ja 10.9.2020

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Anu Heikkilä puh. 044 4691 519 tai anu.heikkila@kalajoki.fi

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.