Hyvinvointipalvelut hakee neljää lähihoitajaa

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana 6.9.2020 klo 15.00 mennessä 4 LÄHIHOITAJAN toistaiseksi voimassa olevaa toimea, joista 2 asumispalveluissa ja 2 kotiin annettavissa palveluissa.

Lähihoitajien alkusijoituspaikkana asumispalveluissa on Seniorikeskus Mäntyrinne Kalajoella (1) ja Palvelukeskus Salmenranta Merijärvellä (1) sekä 2 lähihoitajan toimea kotihoidossa, joista toisen alkusijoituspaikka on Iltarusko.

Lähihoitajien työssä korostuu asiakkaiden toimintakyvyn ylläpitäminen ja kuntouttava työote. Työ edellyttää kokonaisvaltaista näkemystä asiakkaista ja heidän tarpeistaan. Lähihoitajilta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, yhteistyötaitoja, joustavuutta ja sitoutumista moniammatilliseen tiimityöhön. Lisäksi odotamme muutosvalmiutta ja halua kehittää laadukasta hoitotyötä.

Kotihoidossa lähihoitajat työskentelevät tarpeen mukaan kotihoidon eri tiimeissä. Valituilta edellytämme valmiuksia ja sitoutumista myös työkiertoon sekä valmiutta joustavaan liikkumiseen Kalajoen kotihoidon eri alueilla asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Kelpoisuusehtona toimiin on lähihoitajan tutkinto. Työ on jaksotyötä, myös yövuoroja. Palkkaus KVTES:n mukaan. Lisäksi kotihoidon toimiin edellytetään voimassa oleva ajolupa ja oman auton käyttömahdollisuus. Kalajoen kaupunki on savuton työpaikka.

Työsuhde alkaa 5.10.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimissa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteeseen kuntarekry.fi 6.9.2020 klo 15.00 mennessä.

Haastattelupäivät ovat alustavasti 8.9.2020 ja 11.9.2020.

Lisätietoja

Lisätietoja antavat asumispalveluista (Seniorikeskus Mäntyrinne ja Palvelukeskus Salmenranta) osastonhoitaja Anu
Järvimäki 044-4691 733 ja kotihoidosta, osastonhoitaja Heli Hiltunen 044-4691 265

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.