Hyvinvointipalvelut hakee puheterapeuttia

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana PUHETERAPEUTIN TOIMI.

Puheterapia painottuu ensisijaisesti alle kouluikäisten lasten puheen ja kielen kehityksen tutkimiseen ja kuntoutukseen. Tämän lisäksi puheterapiapalveluja saavat vuodeosaston potilaat ja sieltä kotiutuneet asiakkaat. Puheterapeutti tekee yhteistyötä kuntoutujan lähiverkoston ja eri ammattihenkilöiden kanssa. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys (FM).

Odotamme valittavalta henkilöltä oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelytaitoja, innovatiivisuutta ja aitoa kiinnostusta työskennellä asiakkaiden, perheiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Voit esittää palkkatoiveen.

Myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat huomioidaan. Puolison työnhaussa tarvittaessa avustetaan.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi 28.10.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoa

Lisätietoa voit kysyä sähköpostilla osastonhoitaja Outi Kalliokoskelta, outi.kalliokoski@kalajoki.fi.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.