Hyvinvointipalvelut hakee toimintaterapeuttia

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalvelut hakee TOIMINTATERAPEUTIN sijaista ajalle 1.9.- 31.12.2020

Toimintaterapeutin sijaisuus painottuu ensisijaisesti aikuisten toimintaterapiaan. Työ voi sisältää myös lasten toimintaterapiaa hakijan aiemman työkokemuksen ja osaamisvahvuuksien mukaan. Pääpaino työssä on aivoverenkiertohäiriöön sairastuneiden asiakkaiden toimintaterapia-arvioinnissa ja terapiassa. Työ sisältää myös pienapuvälinetarpeen arviointia ja reuma-asiakkaiden ohjausta. Työhön perehdytään ja kollegiaalista tukea on mahdollista saada.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun toimintaterapeutin pätevyys. Myös osa-aikainen työntekijä voidaan huomioida. Tehtävässä noudatetaan 1kk koeaikaa. Voit esittää palkkatoiveen.

Odotamme valittavalta henkilöltä oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelytaitoja, innovatiivisuutta ja aitoa kiinnostusta työskennellä asiakkaiden, perheiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Lähetä työhakemus www.kuntarekry.fi 15.10.2020 klo 15.00 mennessä. Sijaisuus täytetään sopivan työntekijän löytyessä.

Lisätietoja

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Outi Kalliokoski puh. 044 4691 531, outi.kalliokoski@kalajoki.fi

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.