Hyvinvointipalvelut hakee toimistosihteeriä

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalvelut hakee nyt Sinua reipas ja innostunut TOIMISTOSIHTEERI vakituiseen virkaan sosiaalipalveluihin

Virka täytetään 1.11.2020 alkaen (tai sopimuksen mukaan).

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, työkokemusta toimistotehtävistä ja hyvää tietoteknistä osaamista. Hakijalle katsotaan eduksi työkokemus kuntasektorilla ja Office- osaaminen.

Tällä hetkellä pääasiallisiin tehtäviin kuuluu laskutus ja asiakaspalvelu, ostolaskujen tarkastus ja tiliöinti, arkistointi ja asiakirjahallinta, välitystiliasiakkaiden asioiden hoitaminen, sovittujen atk-ohjelmien pääkäyttäjätehtävät, nettisivujen päivitys sekä sosiaalitoimen tietosuojavastaavana toimiminen.

Olet yksi moniammatillisen Lasten ja perheiden palveluyksikön työntekijöistä. Olemme työkaveria arvostava, vireä tiimi ja meille on tärkeää, että tunnet olosi mukavasti vastaanotetuksi uudessa työpaikassasi. Toimistosihteeriltä odotamme joustavaa tiimihenkisyyttä, hyviä yhteistyötaitoja, kehitysmyönteisyyttä, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja huumorintajua. Tervetuloa tiimiin ja monipuoliseen toimistosihteerin työhön!

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemus tulee jättää www.kuntarekry.fi palvelun kautta 18.9.2020 klo 15.00 mennessä.

Haluatko kuulla työpaikasta lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa Lasten ja perheiden palvelujen palvelupäällikkö Sari Ängeslevä, sari.angesleva@kalajoki.fi, puh. 044 4691 552.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.