Ilmaisia digitaitokoulutuksia tarjolla

Kysymysmerkki kahden hahmon välissä ja tietokone ja älylaite.

Digitaidot kalajokisille-hanke järjestää digitaitokoulutuksia työikäisille 16-64-vuotiaille. Koulutukset ovat tarkoitettu juuri sinulle, joka koet kaikkien digilaitteiden käytön hankalaksi ja sinusta tuntuu, että et koskaan opi niiden käyttöä. Nyt on mahdollisuus opetella digitaitoja rauhassa, pienessä ryhmässä muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Ilmoittaudu mukaan!

Miten pääsen mukaan?

Ilmoittaudu koulutuksiin tästä linkistä: ilmoittautuminen tai soittamalla/viestillä puh. 040 353 6129. Voit ilmoittautua samalla yhteen tai useampaan koulutukseen. Ryhmiin otetaan 7 ensimmäisenä ilmoittautunutta henkilöä. Otamme henkilöitä tarvittaessa myös jonotuslistalle ja järjestämme heille toisen samanlaisen koulutuksen myöhemmin.

Otamme ilmoittautumisia edellisen perjantain klo 15 asti. Vahvistamme pääsysi koulutukseen sähköpostilla tai viestillä kyseisen kurssin ilmoittautumisen suljettua.

Mitä mukaan?

Jos sinulta löytyy oma kannettava tietokone, ota se mukaan, tarvittaessa meillä on myös muutama lainakone tarjolla. Jos lainakoneiden tarvitsijoita on enemmän kuin niitä on, niin ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Somekoulutuksessa pärjäät pelkällä älylaitteella, muihin koulutuksiin voit ottaa tabletin tai älypuhelimen tietokoneen lisäksi mukaan.

Tärkeintä on, että otat mukaan digirohkeutta ja avoimen mielen uuden oppimisille!

Mitä maksaa?

Koulutukset ovat ilmaisia. Digitaidot kalajokisille-hanke on Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittama hanke ja keräämme osallistujilta osallistumislomakkeet, joihin kerätään henkilötietoja. Tietoja käytetään vain hankkeen raportointiin, ei markkinointiin tai muuhun tarkoitukseen.

Missä?

Koulutukset järjestetään Kalajoen pääkirjaston pienryhmätilassa aina kello 18-20.

Koulutukset

15.5. Sähköpostin luominen ja käyttäminen – peruttu liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Jos sinulla ei ole vielä sähköpostia, niin nyt voit tulla perustamaan sen ohjatussa ryhmässä. Käymme läpi sähköpostin perustoiminnallisuudet ja myös liitetiedostojen vastaanottaminen ja lähettämisen. Oma kannettava tietokone mukaan tai voit myös lainata koneen tarvittaessa.

1.6. Tutustutaan Googlen sovellusten käyttöön – peruttu liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

HUOM! Päivää muutettu. Käydään läpi Googlen eri palveluita lähtien hakutoiminnoista. Tutustutaan erilaisiin sovelluksiin ja miten niitä voi arjessa käyttää, mm. sähköposti, kalenteri, eri tallennustilat, YouTube jne. Oma kannettava tietokone mukaan tai voit myös lainata koneen tarvittaessa.

27.6. Tekstinkäsittelyohjelman käyttö, esim. ansioluettelon tekoa varten

Opetellaan yhdessä tekstinkäsittelyohjelmien käyttöä. Tekstinkäsittelyohjelmalla voit esimerkiksi tehdä ansioluetteloja, työpaikkahakemuksia tai muita tekstitiedostoja. Oma kannettava tietokone mukaan tai voit myös lainata koneen tarvittaessa.

Tervetuloa mukaan!

Lue lisää Digitaidot kalajokisille-hankkeesta: www.kalajoki.fi/digituki.

Kalajoki, Euroopan unioni, Euroopan sosiaalirahasto, Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, vipuvoimaa EU:lta 2014-2020.