ILO KASVAA KALAJOELLA – 2020

Auringonkukan siemeniä jaossa paikallisissa liikkeissä

Tänä keväänä haluamme laittaa ilon kasvamaan Kalajoella jakamalla 2000 pussia auringonkukan siemeniä jaettavaksi kuntalaisille paikallisten yritysten kautta.  Kalajoen yritykset ovat tärkeässä roolissa luoden elinvoimaaa Kalajoen kuntalaisille sekä matkailijoille. Erityisesti nyt koronaepidemian aikana asioidaan paljon paikallisesti ja haluamme toivottaa auringonkukkien siemenillä kaikille hyvää kesän alkua ja iloa elämään poikkeuksellisen koronaepidemiakevään jälkeen.

Liikkeet jakavat siemeniä rajallisen määärän per yritys. Kaikestaan siemeniä on jaossa lähes neljässäkymmenessä liikeessä eri puolilla Kalajokea, Himankaa ja Hiekkasärkillä.

2019 keväällä jaoimme eri tapahtumissa kehäkukan siemeniä samalla Ilo kasvaa Kalajoella teemalla ja pyysimme laittamaan myös kuvia myöhemmin kesällä hästägillä #ilokasvaakalajoella
Tämän saman kehoituksen laitamme jakoon myös tänä kesänä ja pyydämmekin teitä osallistumaan taas kuvin. Kuvia voi laittaa siitä miten auringonkukat ovat kasvaneet tai muustakin aiheesta mikä teille tuottaa iloa Kalajoella.

Hyvää kesän alkua ja muistakaa #ILOKASVAAKALAJOELLA !

 

Elinkeinopalvelut,

Miia, Kimmo, Minna, Susanna ja Anne