Infratyönjohtajalle töitä

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Haemme joukkoomme INFRATYÖNJOHTAJAA

vastaamaan uusien kaava-alueiden rakentamisesta sekä katujen, hulevesi- ja jätevesiviemäreiden saneeraamisesta. Huolehdit vastuualueesi liittyvistä kilpailutuksista, valvonnasta sekä yhteistyöstä palvelutarjoajien kanssa.

Koulutusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto (teknikko), lisäksi edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Odotamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja niin suullisesti kuin kirjallisesti sekä sähköisen työskentely-ympäristön käyttöä. Arvostamme monipuolista työkokemusta ja asiakaspalvelutaitoja sekä toivomme, että olet tulevaisuuteen katsova ja kehitysmyönteinen.

Valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta ennen viran vastaanottamista. Noudatamme virassa 6 kk koeaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelussa 30.8.2020 klo 23:59 mennessä.

Lisätietoja virasta antaa palvelualuevastaava Annukka Takalo, annukka.takalo@kalajoki.fi, puh. 044 469 1217

Organisaation kuvaus
Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.

Yhteystiedot
palvelualuevastaava Annukka Takalo, annukka.takalo@kalajoki.fi, puh. 044 469 1217