Infratyönjohtajan ja Kunnossapitotyönjohtajan virat auki Teknisissä palveluissa

Työpaikkoja Kalajoen kaupungin Teknisissä palveluisssa

Haemme joukkoomme INFRATYÖNJOHTAJAA ja KUNNOSSAPITOTYÖNJOHTAJAA

INFRATYÖNJOHTAJA vastaa uusien kaava-alueiden rakentamisesta sekä katujen, hulevesi- ja jätevesiviemäreiden saneeraamisesta. Huolehdit vastuualueesi liittyvistä kilpailutuksista, valvonnasta sekä yhteistyöstä palvelutarjoajien kanssa.

KUNNOSSAPITOTYÖNJOHTAJA vastaa katujen, viheralueiden, leikkikenttien, ulkoilu- ja urheilualueiden sekä pienvenesatamien kunnossa- ja ylläpidosta. Huolehdit vastuualueesi liittyvistä kilpailutuksista. Työhösi sisältyy oleellisesti asiakaspalvelua sekä yhteistyötä palveluntarjoajien kanssa.

Koulutusvaatimuksena molempiin tehtäviin on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, lisäksi edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Odotamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja niin suullisesti kuin kirjallisesti, sekä sähköisen työskentely-ympäristön käyttöä. Arvostamme monipuolista työkokemusta ja asiakaspalvelutaitoja sekä toivomme, että olet tulevaisuuteen katsova ja kehitysmyönteinen.

Valittujen on toimitettava hyväksytytyt lääkärintodistukset terveydentilasta ennen viran vastaanottamista. Noudatamme viroissa 6 kk koeaikaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelussa 9.2.2020 klo 23:59 mennessä.

Lisätietoja viroista antaa palvelualuevastaava Annukka Takalo, annukka.takalo@kalajoki.fi, puh. 044 4691 217.