Joko teidän perheessänne on käytössä Nuorisopassi -sovellus?

Nuoret selaavat Nuorisopassia puhelimillaan.

Nuorisopassi on lasten ja nuorten oma etujärjestelmä ja hyvinvointisovellus, jonka kautta nuorille tarjotaan erilaisia mahdollisuuksia vapaa-ajanviettoon ja harrastamiseen.

Kalajoella Nuorisopassi -sovellus on tällä hetkellä suunnattu peruskoululaisille eli sen kohderyhmään kuuluvat 7–16-vuotiaat kalajokiset lapset ja nuoret. Nuorisopassi on Suomessa laajimmin käytössä oleva nuorille tarkoitettu etujärjestelmä ja vapaa-ajan markkinoinnin alusta.

Nuorisopassi -sovelluksen käyttöön ottaminen

  • Lataa sovellus sovelluskaupasta
  • Kirjaudu sovellukseen koulusi edu-tunnuksilla
  • Tutustu etuihin

Edut saa käyttöön heti. Nuorisopassin kautta nuori saa tietoa harrastusmahdollisuuksista ja tapahtumista sekä alennuksia paikallisten yritysten palveluista. Nuorisopassilla saa esimerkiksi alennusta elokuvalipuista Kino Virrassa ja SuperParkin rannekkeet alennettuun hintaan sekä pääsee edullisesti uimaan Kylpylä SaniFaniin.

Yrittäjä/yhdistystoimija, haluatko mukaan Nuorisopassiin?

Etsimme jatkuvasti lisää yhteystyökumppaneita Nuorisopassiin. Onko yrityksellänne/yhdistyksellänne tulossa esimerkiksi jokin tapahtuma, jonne toivoisitte nuorten löytävän? Tai haluatteko tarjota nuorille jonkin edun palveluistanne?

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä:

Pihla-Maria Kannus, pihla-maria.kannus@kalajoki.fi tai 040-572 1691.

Kuva: Nuorisopassi