Jukka Talvi aloittaa syyskuussa Kalajoen Lämpö Oy:n toimitusjohtajana

Kalajoen Lämpö Oy on täysin Kalajoen kaupungin omistama yhtiö. Yhtiön toimialana on kaukolämmön tuotanto ja jakelu. Lisäksi yhtiö voi harjoittaa yhdyskuntateknisten rakenteiden ylläpitoa ja huoltoa sekä muuta liiketoimintaa.

Kalajoella on haettu kesän aikana uutta toimitusjohtajaa kaukolämpöyhtiöön, joka tarjoaa jatkossa myös laajemmin energia-alan kehittämis- ja asiantuntijapalveluita koko Kalajoen kaupunkikonsernissa. Tehtävään on valittu Jukka Talvi. Talvella on ylempi korkeakoulututkinto korjaus- ja täydennysrakentamisen saralta sekä erikoistumisopinnot ympäristö- ja yhdyskuntatekniikasta sekä liikennetekniikasta ja logistiikasta. Hän on työskennellyt viimeiset 16 vuotta Oulun kaupunkikonsernissa. Talvi siirtyy toimitusjohtajan tehtävään Oulun Energian yksikön päällikön roolista, jossa hän on viime vuodet kehittänyt menestyksekkäästi uutta liiketoimintaa älyliikenteen parissa. Varsinaisen työnsä ohella hän on toiminut sähköverkkoyhtiön hallituksessa.

”Kalajoki on erittäin tuttu paikka vapaa-ajan vieton osalta. Vanhemmillani oli pitkään loma-asunto Hiekkasärkillä ja olen usein miettinyt, että Kalajoki voisi olla hieno paikka työskennellä ja asua”, kertoo Talvi. ”Kehittyvään ja hyvin hoidettuun kaupunkiin on perheemme helppo muuttaa. Haluan käyttää oman työpanokseni yhteisen hyvän edistämiseen ja siihen kaupunkikonserni luo hyvät edellytykset”, yhdeksän kuukauden ikäisen Joel-pojan isä jatkaa.

Kalajoen Lämpö Oy:n hallituksen puheenjohtajan Jarmo Ainalin mukaan hakuprosessi oli kattava ja tehtävä herätti laajaa kiinnostusta energia-alan osaajien keskuudessa. ”Jukka Talven osalta ratkaiseviksi tekijöiksi nousivat hänen aiempi kokemuksensa kehittämistehtävissä sekä niissä saavutetut tulokset”, Ainali toteaa. ”Toivotamme Jukan perheineen lämpimästi tervetulleeksi Kalajoelle”.

 

Lisätietoja:
Jarmo Ainali
Kalajoen Lämpö Oy:n hallituksen puheenjohtaja
puh. 044 754 6437