Kaavasuunnittelijan työpaikka avoinna

Kaavoituksen esittelykuva

Tule kehittämään Kalajokea vieläkin paremmaksi paikaksi asua ja elää

Haemme kaavoitustiimiin vahvistukseksi kaavasuunnittelijaa

Kaavasuunnittelija työskentelee osana kaavoituspäällikön johtamaa 11 hengen maankäyttöpalveluiden yksikköä. Kalajoen kaupungin maankäyttöpalvelut myy mittaus-, paikkatieto- ja aluearkkitehtipalvelua lähikuntiin. Aktiivisen kaavoitusotteen lisäksi Kalajoella on kumppanuussopimuksia arvostettujen suunnittelutoimistojen kanssa. Kaavasuunnittelijan keskeisimmät työtehtävät tulevat olemaan asemakaavojen laatiminen sekä muut maankäytön suunnitteluun liittyvät tehtävät ja rakentamisen ohjaus (mm. rakennustapaohjeet).

Kelpoisuusvaatimuksena kaavasuunnittelijan tehtävään on arkkitehti- tai DI-yo, amk-insinööri, suunnittelumaantieteen maisteri, ympäristösuunnittelija (AMK) tai muu maankäyttö- ja rakennusasetuksen mukainen kaavan laatijan pätevyys.

Arvostamme dynaamista työskentelytapaa, aktiivista ja aikaansaavaa kehittämisotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan kokemus matkailu- ja tuulivoima-alueiden kaavoituksesta.

Työsuhteen ehdot määräytyvät teknisten sopimuksen mukaisesti. Ennen tehtävän vastaanottamista on siihen valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja Kuntarekrystä.

Yhteystiedot
Kaavoituspäällikkö Mikko Alin, puh 044 4691 225