Kahdelle osastonhoitajalle töitä

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Tarvitsemme lisää esimiesosaajia iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme Kalajoelle:

1 Osastonhoitajan virka kotihoidossa
1 Osastonhoitajan virka erityisryhmien asumispalveluissa (ryhmäkodit Puistola ja Kalliokoti)

Kelpoisuusvaatimuksena virkoihin on sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä johtamisen ja hallinnon opinnoilla.

Tehtävän kuvaus

Osastonhoitaja vastaa oman yksikkönsä toiminnan suunnittelusta, kehittämisestä, toteuttamisesta ja seurannasta. Henkilöstöjohtaminen on merkittävässä roolissa. Tällä hetkellä keskeisiä painopisteitä ovat asiakkaan toimintakyvyn ylläpitäminen ja edistäminen voimavaralähtöisesti. Erityisryhmien osastonhoitaja osallistuu myös hoitotyöhön.

Arvostamme kehittävää työotetta sekä aikaisempaa työkokemusta esimiestehtävistä ja ikääntyneiden/erityisryhmien palveluista. Hakijalta odotamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, organisointitaitoja, tietoteknisiä taitoja sekä valmiutta johtaa muutoksia.

Ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön on välttämätöntä. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja todistus rokotussuojasta. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus on KVTES:n mukainen. Virkasuhde alkaa 1.7. tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään hakeminen ja lisätiedot

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi 23.5.2021 klo 21.00 mennessä. Alustava haastattelupäivä on keskiviikko 26.5.2021.

Lisätietoja antavat kotihoidon osastonhoitajan virasta palvelupäällikkö Merja Gronoff, puh. 044 4691 596 (puhelinaika klo 8-9) tai merja.gronoff@kalajoki.fi ja erityisryhmien osastonhoitajan virasta palvelupäällikkö Sanna Lastikka, puh. 044 4691 508 (puhelinaika klo 8-9) tai sanna.lastikka@kalajoki.fi.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.