Kalajoella avoinna päiväkodin johtajan virka

Lapset ulkona pakkaspäivänä.

Kalajoen kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana PÄIVÄKODIN JOHTAJAN yksi (1) toistaiseksi voimassa oleva virka 1.3.2023 alkaen.

Päiväkodin johtajana vastaat yhdessä työparisi kanssa Marttilantien päiväkodin ja päiväkoti Mäntylän pedagogiikan, talouden ja asiakkuuksien johtamisesta. Toimit henkilöstön esihenkilönä ja huolehdit työyhteisösi osaamisen kehittämisestä ja työhyvinvoinnista. Päiväkodin johtajana osallistut Kalajoen varhaiskasvatuksen kehittämiseen yhdessä varhaiskasvatuksen johtoryhmän kanssa. Työtehtävässä korostuu pedagogiikan ja varhaiskasvatuksen henkilökunnan johtaminen varhaiskasvatuksen arjessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuksen opettajan tai varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuus ja vähintään kasvatustieteen maisterin (varhaiskasvatus) tutkinto sekä riittävä johtamistaito (varhaiskasvatuslaki 540/2018). Lisäksi kelpoisuusehdot täyttävät varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen mukaiset hakijat.

Arvostamme kokemusta päiväkodin johtajan tehtävästä, kielitaitoa, vahvaa osaamista henkilöstön ja varhaiskasvatuksen sisältöjen johtamisessa, kehittämismyönteistä johtamisotetta sekä kokemusta ja näkemystä inklusiivisen varhaiskasvatuksen toteuttamisesta ja johtamisesta. Päiväkoti Mäntylä on vuorohoitoyksikkö, joten arvostamme näkemystä ympärivuorokautiseen varhaiskasvatukseen.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä alkuperäiset pätevyyden osoittavat todistukset. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetusalan henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtäväkohtainen palkka 3247,08e.

Hakemus tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 18.1.2023 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatusjohtaja Elina Nygård, puh. 044 4691 263, elina.nygard@kalajoki.fi. Tiedustelut puhelimitse klo 10-11 välisenä aikana.