Kalajoella avoinna vastaavan kuraattorin virka

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupunki hakee sinua reipas ja innostunut

VASTAAVA KURAATTORI

15.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan

Vastaava kuraattori on moniammatillisen Lasten ja perheiden palveluyksikön työntekijä, joka työskentelee kouluilla. Kalajoella on kaksi kuraattoria vastaavan kuraattorin lisäksi.

Vastaavan kuraattorin tehtävässä kelpoisuusvaatimuksena on yliopistossa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto YTM, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu sosiaalityön pääaineopinnot.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:in mukaan ja virassa noudatetaan kuuden (6) kk koeaikaa.

Hakemus tulee jättää Kuntarekry.fi:n sähköisen hakulomakkeen kautta to 31.12.2020 klo 15.00 mennessä. Pätevyyden osoittavat todistukset ja ym. esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä työnantajalle lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja antaa 18.12.2020 saakka palvelupäällikkö Sari Ängeslevä p. 044 4691 552, sari.angesleva@kalajoki.fi ja 18.12. – 31.12.2020 sos.tt. Päivi Siironen p. 044 4691 260, paivi.siironen@kalajoki.fi.

Organisaation kuvaus
Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.