Kalajoen kaupungin myöntämät toiminta-avustukset nyt haettavissa

Vuoden 2019 urheiluseurojen, nuorisoyhdistysten ja kulttuurityötä tekevien järjestöjen, yksittäisten taiteenharjoittajien sekä muiden yleishyödyllisten, rekisteröityjen yhdistysten ja järjestöjen toiminta-avustukset ovat haettavana 30.4.2019 klo 16 mennessä.

Kalajoen kaupunki myöntää vuosittain harkinnanvaraisia avustuksia talousarvioon varatuista määrärahoista kaupunginhallituksen hyväksymien avustusohjeiden mukaisesti. Avustuksen myöntämisen ensisijaiset perusteet ovat avustettavan toiminnan yleishyödyllisyys, laajuus, vaikuttavuus sekä hakijan avustuksen tarve. Avustuksia myönnetään ensisijaisesti Kalajoen kaupungin alueella toimiville yhteisöille ja järjestöille.

Avustushakemuksen liitteenä tulee olla yhteisön tai järjestön toimintasuunnitelma sekä edellisen vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös. Myöhästyneitä avustushakemuksia ei käsitellä.

 

Avustushakemukset täytetään osoitteessa www.avustusverkko.fi. Kalajoen pääkirjastolla opastetaan maaliskuun aikana (14.-28.3.19) sähköisten hakemusten täyttämisessä ja lähettämisessä, joka maanantaina ja torstaina klo 12-15. Poikkeustapauksissa hakemukset voi myös toimittaa sähköisesti osoitteeseen: kirjaamo@kalajoki.fi tai postitse: Kalajoen kaupunki, Kirjaamo, Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki.