Kalajoen kaupunginkirjaston rajoitukset palveluissa ja aukioloajoissa 25.4. saakka

Pääkirjaston kirjahyllyjä

Alueen koronarajoitusten vuoksi Kalajoen kaupunginkirjaston rajoitukset palveluissa ja aukioloajoissa jatkuvat edelleen 25.4.2021 saakka.

Pääkirjasto avoinna:
Ma, To: klo 10-20, asiakaspalvelu 12-19
Ti, Ke, Pe: klo 10-16, asiakaspalvelu 12-16
La: suljettu

Himangan kirjasto avoinna:
Ma-To: klo 12-19
Pe: klo 11-16
La: suljettu

Kirjastoauto Kirjameri iikennöi, mutta asiointi tapahtuu yksi asiakas kerrallaan.

Kirjastoissa käynti on rajattu pika-asioimiseksi kasvomaskin kanssa ja vähintään 2 metrin turvavälejä noudattaen. Kirjastoon ei pidä tulla sairaana eikä kirjastoon saa jäädä oleskelemaan. Kirjastoissa onnistuu lainaus, palautus, varausten nouto sekä pikainen asiointi tietokoneella ja kopiokoneella.

Varattavat tilat ja Kahvila Kirja on suljettu.

Kaikki kirjaston omat ja kirjastojen tiloissa pidettävät tapahtumat eli ryhmäkäynnit, kirjavinkkaukset ja koulutukset on peruttu.

Verkkokirjasto ja eKirjasto osoitteessa tiekko.finna.fi ovat auki kellon ympäri. Verkkokirjastossa voi mm. uusia lainansa. eKirjastosta löytyy e-kirjojen ja e-äänikirjojen lisäksi e-lehtiä, musiikkia, dokumentteja ja elokuvia. Palveluihin kirjaudutaan kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla.

Kirjastoon voi ottaa yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse asiakaspalveluaikoina. Riskiryhmäläiset voivat puhelimen välityksellä varata kirjakassin ja sopia sille noutoajan. Varaa esille kirjastokorttisi, kun otat yhteyttä.

Pääkirjasto:
kirjasto@kalajoki.fi
044 4691 289

Himangan kirjasto:
himangan.kirjasto@kalajoki.fi
044 4691 858