Kalajoen kaupunki etsii sosiaali- ja terveysjohtajaa

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupunki etsii

SOSIAALI- JA TERVEYSJOHTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 16.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Sosiaali- ja terveysjohtaja vastaa toimialansa kokonaisjohtamisesta, sen palvelujen strategisesta suunnittelusta sekä palvelutoiminnalle asetettujen tavoitteiden toteutumisesta. Merkittävänä tehtävänä on myös osallistuminen SOTE-hankkeen valmistelutyöhön ja siihen liittyvien työryhmien työskentelyyn. Sosiaali- ja terveysjohtaja toimii toimialansa esittelijänä ja kuuluu kaupungin johtoryhmään.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on ylempi korkeakoulututkinto sekä johtamistehtävissä hankittu kokemus toimialalta.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä strategista ja tavoitehakuista ajattelua sekä toimialan laajaa tuntemusta. Menestyminen tässä tehtävässä edellyttää näyttöjä tuloksellisesta johtamistyöstä, kokemusta tuottavuuden ja asiakaslähtöisten palvelujen kehittämisestä sekä aktiivista työotetta ja kykyä hallita laajaa työnkuvaa. Arvostamme hyviä taitoja palveluprosessien, muutosten ja ihmisten johtamisessa. Innostava ja kehittävä johtamisote, vahva taloudellinen osaaminen sekä hyvät yhteistyötaidot ja laajat verkostot ovat tehtävässä ensiarvoisen tärkeitä. Perehtyneisyys kunnallishallintoon on myös eduksi tehtävän hoitamisessa.

Tarjoamme omalta osaltamme monipuolisen ja haastavan tehtävän kehittämisorientoituneessa organisaatiossamme. Kalajoki on poikkeuksellisen menestynyt kaupunki pohjoissuomalaisten kuntien joukossa. Väestömme kasvaa, olemme Pohjois-Suomen parhaan työllisyyden kaupunki ja taloutemme on tasapainossa. Vahvan taloutemme perusta on menestyvän yritystoiminnan myötä vahvistuva kaupungin tulopohja sekä ennakkoluulottomasti ja ketterästi järjestetyt kunnalliset palvelut. Sosiaali- ja terveyspalveluissa olemme pitkään olleet edelläkävijä laadukkaiden ja vaikuttavien palvelujen järjestämisessä taloudellisesti kestävällä tavalla. Eri mittauksissa Kalajoki on todettu yhdeksi Pohjois-Suomen elinvoimaisimmista kunnista.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja ja haku tehtävään

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupunginjohtaja Jukka Puoskari, 044 4691 200. Haku tehtävään 24.6.2021 kello 15:00 mennessä osoitteessa: www.kuntarekry.fi.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.