Kalajoen kaupunki etsii tonttimyyjää – hakuaikaa jatkettu

Etsimme sinua, aktiivinen ja aikaansaava myynnin ammattilainen TONTTIMYYJÄN TEHTÄVÄÄN Kalajoelle!

Etsimme markkinointi- ja myyntitiimiimme tehokasta ja tuloshakuista myynnin ammattilaista, joka saa luontaisesti aikaan kovia tuloksia. Etsimämme työntekijä löytää potentiaaliset tonttimyynnin asiakkaat, nauttii aidosti asiakkaiden kohtaamisista ja löytää räätälöidyt ratkaisut erilaisten asiakkaiden tarpeisiin.

Menestyäksesi tonttimyyjän tehtävässä tartut aktiivisesti toimeen, tunnet ja osaat hyödyntää erilaisia markkinointi- ja myyntikanavia sekä kykenet tuottamaan myynnin materiaaleja. Sinulta ei puutu kunnianhimoa ja suosittelijasi ovat valmiita kertomaan vahvoista näytöistäsi ja aiempien myyntitehtäviesi onnistumisesta. Olet valmis oppimaan uutta, etkä epäröi ottaa aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin. Sinulla on suuri halu saavuttaa myynnille asetetut tavoitteet, ja osaat sekä suunnitella että toteuttaa myyntityötä itsenäisesti. Olet ennen kaikkea energinen ja vakuuttava myyjä, joka omaa erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kykenee pitämään useita lankoja käsissään samanaikaisesti. Olet avoin myös muulle työnantajan osoittamalle markkinointi- ja myyntityölle.

Tarjoamme kahden vuoden määräaikaisen työsuhteen, jonka aikana voit näyttää kyntesi tonttimyyjän tehtävässä. Aiemmat näytöt menestyksekkäistä ja tuloksellisista myyntitehtävistä on ehdottomana vaatimuksena, mutta koulutamme tonttimyyjän tontteihin ja kiinteistöihin liittyvissä sisällöissä. Tonttimyyjän tehtävässä tarvitset ajokorttia ja omaa autoa. Hakijalta edellytämme analyyttistä, dynaamista ja tuloshakuista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää yhteistyökykyisyyttä ja oma-aloitteesuutta, sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa sekä erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa, venäjän kielen taito katsotaan eduksi. Edellytämme, että sinulle on tuttua tehdä myyntiä nykyaikaisella tavalla, ja digitaaliset työvälineet ovat olleet osana myynnin tekemistäsi aiemmin.

Työ alkaa 2.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2022 saakka. Tehtävään sovelletaan KVTES:sta, palkkatoiveen voi esittää hakemuksessa. Toimea täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Haku tapahtuu sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi, hakuaikaa on jatkettu 16.11.20 klo 15 saakka. Aiemmin tehtävää hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa elinkeinojohtaja Miia Himanka, miia.himanka@kalajoki.fi, puh. 044 4691 246.