Kalajoen kaupunki hakee kiinteistönhoitajaa

Kalajoen kaupungin teknisten palveluiden tilapalvelut hakee kiinteistönhoitajaa määräaikaiseen toimeen ajalle 1.8.2022 - 31.8.2024
Tehtävänkuvaan kuuluu yhdessä muiden kiinteistönhoitajien kanssa kaupungin eri kiinteistöjen kokonaisvaltainen hoito, mukaan lukien pienet korjaustyöt.

Kiinteistöhoitajan toimeen valittavalta edellytämme hyvää kiinteistöteknistä osaamista ja perehtyneisyyttä LVISA-tekniikkaan, aktiivisuutta itsenäiseen työhön sekä joustavaa ja kustannustietoista palveluasennetta tilapalvelutiimissä. Arvostamme kiinteistönhoitajan, sähköasentajan tai LVI-asentajan ammattitutkintoa ja riittävää kokemusta kiinteistöhoidon ja kiinteistöautomaation hoidosta. Kalajoen kaupungilla on käytössä Haahtelan kiinteistötietojärjestelmä. Toimen hoitaminen edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Odotamme sinulta yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä toivomme, että olet tulevaisuuteen katsova ja kehitysmyönteinen. Voit olla jo alan ammattilainen tai vasta valmistunut huippuosaaja, tärkeintä on, että olet kiinnostunut työskentelemään vaihtelevissa työtehtävissä huipputiimissä ja sinulla on halu kehittää taitojasi.

Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Työ alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Palkka TS:n mukaisesti. Tehtävä on määräaikainen 31.8.2024 saakka. Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan haastatteluiden yhteydessä.

Lähetä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelussa 20.6.2022 klo 12.00 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja toimesta antaa kunnossapitoinsinööri Pekka Hietala 044 4691 362, pekka.hietala@kalajoki.fi