Kalajoen kaupunki hakee kunnossapitotyöntekijää

Kalajoen kaupungin teknisten palveluiden kuntatekniikan yksikkö hakee kunnossapitotyöntekijää ajalle 1.6.2022 - 15.5.2023. Tehtävänkuvaan kuuluvat asemakaavateiden, sekä viher- ja ulkoilualueiden kunnossapito ja rakentamistyöt.

Työntekijältä vaaditaan vähintään henkilöauton ajokortti, eduksi katsotaan kuorma-auton kuljettamiseen oikeuttava ajokortti.

Alan koulutus ja aiempi monipuolinen työkokemus, sekä traktorin käyttökokemus kesä- ja talvikunnossapidossa katsotaan hakijalle eduksi. Tarvittaessa työntekijältä vaaditaan valmiutta vuoro- ja viikonlopputyöhön. Työtehtäviä voidaan myös muuttaa niin, että työntekijä tekee osanaikaa viikosta hitsaus- ja koneiden korjaus- ja huoltotöitä, mikäli sopiva henkilö löydetään.

Odotamme sinulta yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä toivomme, että olet tulevaisuuteen katsova ja kehitysmyönteinen. Voit olla jo alan ammattilainen tai vasta valmistunut huippuosaaja, tärkeintä on, että olet kiinnostunut työskentelemään vaihtelevissa työtehtävissä huippu tiimissä ja sinulla on halu kehittää taitojasi.

Lue koko tehtävänkuvaus Kuntarekry.fi:stä ja hae tehtävään 29.5.2022 klo 15.00 mennessä.