Kalajoen kaupunki on ottanut käyttöön uutiskirjeen

Kaupunki ottaa käyttöön uusia viestintäkanavia vanhojen rinnalle.

Kalajoen kaupunki on ottanut käyttöönsä uutiskirje-työkalun. Eri aiheisia uutiskirjeitä voi tilata kaupungin nettisivuilla olevan lomakkeen kautta.

Uutiskirjeitä voi tilata sähköpostiin maksutta. Sähköisestä tilauslomakkeesta valitaan haluamansa uutiskirjeet ja täytetään yhteystiedot. Tilaaja saa sähköpostiinsa viestin, jossa pyydetään vahvistamaan uutiskirjeen tilaus klikkaamalla siinä olevaa linkkiä. Tilaus alkaa seuraavasta uutiskirjeen numerosta. Tilauksen voi perua koska tahansa uutiskirjeestä löytyvällä peruutus-linkillä.

Tällä hetkellä tilattavissa ovat seuraavat uutiskirjeet: Kalajoen kaupungin ajankohtaiset, Maaseutupalveluiden uutiskirje sekä Yrityspalveluiden uutiskirje.

 

Kalajoen kaupungin ajankohtaiset

Kalajoen kaupungin ajankohtaiset -uutiskirje lähetetään vastaanottajille noin 6 – 8 kertaa vuodessa. Uutiskirjeeseen nostetaan kaupungin ajankohtaisia uutisia, kirjoitetaan eri aiheisia artikkeleita, ilmoitetaan yleisötilaisuuksista tai muista ajankohtaisista asioista.

 

Maaseutupalveluiden uutiskirje

Maaseutupalveluiden uutiskirje korvaa maaseutupalveluiden maaseututiedotteen. Se sisältää maatilayrityksille suunnattua tietoa viljelijätukihallintoon liittyvistä ajankohtaisista hakuajoista, koulutuksista, tilaisuuksista sekä lomitukseen liittyvistä asioista. Maaseutupalveluiden uutiskirjeessä voidaan julkaista myös yhteistyökumppaneiden lyhyitä tiedotteita maaseutuyrityksille suunnattuna. Maaseutupalveluiden uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa. Henkilöt, joille on tullut maaseututiedote, on lisätty automaattisesti uutiskirjeen saajiksi. Tilauksen voi perua uutiskirjeessä olevasta linkistä tai ottamalla yhteyttä maaseutupalveluihin.

 

Yrityspalveluiden uutiskirje

Myös yrityspalveluiden uutiskirje korvaa aikaisemmin lähetetyn yritystiedotteen. Yrityspalveluiden uutiskirje sisältää yrityksille suunnattua ajankohtaista tietoa muun muassa suurhankkeista, tapahtumista, koulutuksista, rahoituksista, avustuksista ja yrityspalveluista. Lisäksi yrityspalveluiden uutiskirjeessä voidaan julkaista yhteistyökumppaneiden lyhyitä tiedotteita yrityksille suunnattuna. Yrityspalveluiden uutiskirje ilmestyy pääsääntöisesti joka kuukauden kolmannella viikolla, lukuun ottamatta kesä- ja joulukuuta. Yritystiedotteen saaneiden henkilöiden ei tarvitse erikseen tilata uutiskirjettä, vaan heidät lisätään uutiskirjeen tilaajiksi automaattisesti. Uutiskirjeen voi peruuttaa kirjeestä löytyvällä linkillä tai ottamalla yhteyttä yrityspalveluihin.

Uutiskirjeiden tilauslomake löytyy Kalajoen kaupungin nettisivuilta tästä linkistä: www.kalajoki.fi/tilaa-uutiskirje.

 

Lisätietoja:
Tiina Koivuranta
Viestintä- ja markkinointikoordinaattori
tiina.koivuranta@kalajoki.fi
Puh. 044 4691 360