Kalajoen kaupunkikonserniin kuuluva Kalajoen Satama Oy hakee yhtiölle myynnin ja markkinoinnin ammattilaista

Kalajoen Satama Oy vahvistaa organisaatiotaan uudella avainhenkilöllä.

Sinä tulet toimimaan avainasemassa Sataman markkinoinnin, myynnin ja liiketoiminnan kehittämisen osa-alueilla. Tehtävän hoitamiseen kuuluu myös yhtiön myyntilaskutuksen valmistelu, ostolaskujen asiatarkastus sekä sopimusaineistojen valmistelu ja liikenteen tilastointia viranomaisille ja yhtiön omaan käyttöön. Tulet toimimaan myös toimitusjohtajan varahenkilönä.

Kalajoen satama on Perämeren suurin sahatavaran vientisatama. Sataman liikenne on kasvanut viime vuosina keskimäärin 10 prosentin vuosivauhtia. Päävientiartikkelin eli sahatun puutavaran ohella irtolastiliikenne ja projektilastit ovat lisääntyneet merkittävästi. Satamalla on kokemusta suurten projektilastien käsittelystä aina öljynporauslauttojen osista tuulivoimaloihin tarjoten näin ollen toimivan kuljetusyhteyden myös alueen suurhankkeiden tarpeisiin. Toimintamme tavoitteita ovat tehokas, joustava ja asiakaslähtöinen palvelu sekä esteettömät ja sujuvat yhteydet maantiekuljetusten valtaväylille. Lisätietoja www.portofkalajoki.fi

Tehtävässä menestymisen kannalta odotamme aiempaa kokemusta markkinoinnista ja myynnistä minkä ansiosta ymmärrät kasvussa olevan yrityksemme tarpeet. Eduksesi katsotaan satama-alan kokemus. Tulet tekemään aktiivisella otteella ja rakentavasti yhteistyötä sidosryhmien ja asiakkaiden kesken. Sinulta löytyy tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja kommunikoit sujuvasti englanniksi, ruotsin ja venäjän kielitaito on eduksesi.

Kykenet hoitamaan tehtävääsi itsenäisesti, vastuullisesti ja tavoitteellisesti.

Tarjoamme mielenkiintoisen kokoaikatyön aktiivisessa ja energisessä Kalajoen ympäristössä.

Lisätietoja:

Kalajoen Satama Oy:n toimitusjohtaja

Pauli Sarpola, 044 469 1361, pauli.sarpola@portofkalajoki.fi

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 31.8.2016 mennessä Kuntarekryyn.