Kalajoen neuvontapalvelut ja infon toiminta organisoidaan uudelleen

Kalajoen kaupungin info ja neuvontapalvelut järjestetään uudella tavalla 1.9.2016 alkaen. Osa kaupungin neuvonnan asiakaspalvelutehtävistä siirtyy Kalajoen kirjastoon. Tarkoitus on myös tehostaa toimintaa hyödyntämällä sähköisiä järjestelmiä.

Kalajoen kaupungintalolla sijaitsevan infon asiakaspalvelutehtävistä osa siirretään 1.9. Kalajoen pääkirjastoon, osoitteeseen Pohjankyläntie 6, ja osa tullaan jatkossa hoitamaan sähköisesti. Toimintojen uudelleen organisoiminen liittyy muuttuneeseen asiakaspalvelutarpeeseen sekä henkilöstöohjauksessa tarvittavaan lisäresurssiin. Neuvonnassa työskennelleen toimistosihteerin työaikaa resursoidaan henkilöstöohjaukseen.

Kalajoen pääkirjastossa annetaan 1. syyskuuta 2016 lähtien neuvontaa ja opastusta kaupunkilaisia koskevissa käytännön asioissa sekä opastusta kaupungin palveluihin. Lisäksi kaupungin pääkirjastossa voi maksaa kaupungin laskuttamia laskuja, noutaa lomakkeita, esitteitä, karttoja ja kansalaisopiston ohjelmia sekä jättää kaupungille osoitettuja hakemuksia ja muita asiakirjoja. Myös kopiointipalvelut löytyvät jatkossa sekä pääkirjastosta että Himangan kirjastosta.

Kalajoen kaupunki kehittää sähköisiä palveluitaan. Muun muassa tilavaraukset mahdollisine kokoustarjoiluineen tullaan jatkossa hoitamaan sähköisen järjestelmän kautta. Järjestelmä otetaan käyttöön myöhemmin syksyllä. Tästä tiedotetaan myöhemmin lisää. Siirtymäajan aikana tilavaraukset sähköpostiosoitteella tilavaraus@kalajoki.fi.

Kaupunki on myös panostanut tiedon helposti löydettävyyteen verkkosivuiltaan. Lisäksi Kalajoen kaupungilla on verkkosivuilla käytössään chat-asiakaspalvelu, josta kaupunkilaiset saavat nopeasti vastauksia kysymyksiinsä tai voivat jättää kaupungille palautetta.

Kalajoen kaupungin henkilökunnan yhteystiedot ovat helposti löydettävissä kaupungin verkkosivuilta www.kalajoki.fi/yhteystiedot. Parhaiten saa yhteyden soittamalla suoraan henkilölle tai laittamalla henkilölle sähköpostia etunimi.sukunimi@kalajoki.fi. Kaupungin virallinen sähköpostiosoite on kirjaamo@kalajoki.fi.

Lisätietoja:
Otso Juvonen
Kaupunginsihteeri
otso.juvonen@kalajoki.fi
Puh. 044 4691 893