Kalajoen Satama Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi valittu Pauli Sarpola

Pauli Sarpola on valittu Kalajoen Sataman uudeksi toimitusjohtajaksi

Kalajoen Satama Oy:n hallitus on nimittänyt Pauli Sarpolan Kalajoen Satama Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Sarpola ottaa toimitusjohtajan tehtävät vastaan 1.3.2016 alkaen.

Aiemmin Sarpola on työskennellyt laivauspäällikkönä ja operatiivisissa päällikkötehtävissä Raahen satamassa sekä SSAB Europe Oy:n Raahen tehtaan työsuhdepäällikkönä.

”Kalajoen Satama on kehittynyt keskimääräistä paremmin viime vuosina verrattuna muihin Suomen satamiin”, uusi toimitusjohtaja Sarpola toteaa. ”Satama on tärkeä Kalajoen kaupungille ja kaupunki onkin määrätietoisesti tukenut sataman toimintaa ja ollut edesauttamassa sataman kasvua. Satamassa toimii kaksi kokenutta operaattoria, Rahjan Huolinta Oy ja Oy Blomberg Stevedoring Ab. Yhdessä operaattoreiden kanssa Satamalla on tulevaisuudessa mahdollisuudet tukea Kalajoen kaupungin ja koko seutukunnan kasvua”.

Kalajoen satama on Perämeren suurin sahatavaran vientisatama. Satamalla on sahatavaran ohella kokemusta irtolastiliikenteestä ja suurten projektilastien käsittelystä tarjoten näin ollen toimivan kuljetusyhteyden myös alueen suurhankkeiden tarpeisiin.

Kalajoen Satama pyrkii toimimaan tehokkaasti ja joustavasti sekä palvelemaan asiakaslähtöisesti.

Satamajohtaja Pauli Sarpola on tavattavissa Kalajoen satamassa mahdollisia haastatteluja varten parhaiten keskiviikkona 3.2. klo 11 eteenpäin.

 

Lisätietoja:

Kalajoen Satama Oy
Pauli Sarpola
Toimitusjohtaja
Puh. 040 247 1937

Jukka Puoskari
Hallituksen puheenjohtaja
Puh. 044 469 1200

www.portofkalajoki.fi