Kalajoen Yrittäjägaala ja Maakunnallinen Yrittäjägaala 2022 yhdessä!

Kutsumme Kalajoella toimivat yrittäjät ja maaseutuyrittäjät lauantaina 26.11.2022 klo 18 Kalajoen Yrittäjägaalaan ja Maakunnalliseen Yrittäjägaalaan Kohtaamispaikka Loistoon, Matkailutie 312, Kalajoki (ilmoittautuminen alkaa klo 17).

Yrittäjägaalassa jaetaan Kalajoen kaupungin valitsemat Vuoden Yritys, Vuoden Maaseutuyritys sekä Matkailumajakka. Kalajoen Yrittäjät ja Himangan Yrittäjät luovuttavat myös omat yrittäjäpalkintonsa. Juhlassa palkitaan myös K-P:n Yrittäjien Maakunnallinen Yrittäjäpalkinto 2022 sekä Yksinyrittäjäpalkinto 2022.

Ilta jatkuu heti palkitsemisten jälkeen gaalaruokailulla ja viihdeohjelmalla. Illan ohjelmassa pääsemme nauttimaan upeasta JEAN S:n musiikista, sekä iloisesta tunnelmasta!

Illalliskortin hinta 65€, sis. alv 0%. Hanki liput Yrittäjägaalaan 17.11.2022 mennessä https://ssl.eventilla.com/yrittajagaala2022

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!
Kalajoen kaupunki

P.S. Paikalliset yrittäjät ja maaseutuyrittäjät kutsutaan Yrittäjägaalaan tänä vuonna uutiskirjeiden, somekanavien ja paikallislehdissä julkaistavien ilmoitusten kautta, eli yrityskohtaisia postitse lähetettäviä kutsuja ei lähetetä erikseen.
Pidätämme oikeuden muutoksiin!