Kalajoen Yrittäjägaala la 4.12.2021 Hiekkasärkät Areenalla

4.12.2021 Yrittäjägaala logo.

Kutsumme Kalajoella toimivat yrittäjät ja maaseutuyrittäjät lauantaina 4.12.2021 klo 18 alkavaan Kalajoen Yrittäjägaalaan Hiekkasärkät Areenalle, osoite Noste 28, Kalajoki (ovet avautuvat klo 17.30). Yrittäjägaalassa palkitsemme Vuoden Yrityksen, Vuoden Maaseutuyrityksen ja Matkailumajakan saajat. Kalajoen Yrittäjät ja Himangan Yrittäjät luovuttavat myös omat yrittäjäpalkintonsa. Yrittäjägaalan ja palkitsemisten jälkeen ilta jatkuu Pikkujoulugaalan ruokailulla ja viihdeohjelmalla.

Liput Yrittäjägaalaan

Kalajoen kaupunki tarjoaa 200:lle ensimmäiselle kalajokiselle yrittäjälle/maaseutuyrittäjälle koko illan gaalalipun hintaan 47€ henkilö + maksutapalisä (huom. tällä hinnalla enintään neljä lippua /yritys tai maatila. Kun käytät ostaessa tätä alekoodia, voi tehdä enintään neljän lipun tilauksen kerralla. Jos haluat ostaa tuon neljän lipun jälkeen vielä lisää normaalihintaisia lippuja, ne tulee tehdä eri tilauksella, koska järjestelmä ei hyväksy samaan tilaukseen alehintaisia ja normaalihintaisia lippuja ). Edullisempaa lippua ostettaessa tulee käyttää Yrittäjägaalan etukoodia Yrittäjänjoulu21. Ylimenevistä lipuista maksetaan 95€ henkilö + maksutapalisä. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Lipun hintaan sisältyy Yrittäjägaalan ohjelman lisäksi Gaala Dinner -ruokailu juomineen sekä Pikkujoulushow esiintyjineen (Joni Pakanen, Olli Herman ja Rock & Roll Sensation Show, Maija Vilkkumaa ja Chameleon).

Lippupaketin ostaminen: Hanki liput Yrittäjägaalaan 28.11.2021 mennessä osoitteesta www.pikkujoulugaala.fi
Tiedustelut: puh. 010 583 0031/Hiekkadyyni Oy tai dyyni@hiekkadyyni.fi

Tutustu Gaala Dinner -ruokailun menuun täältä

Turvallisuus

Tapahtumaan osallistuvien ja siellä työskentelevien turvallisuus on järjestäjille erityisen tärkeää. Tästä syystä pyydämme kaikkia tapahtumaan osallistuvia esittämään koronapassin ja henkilöllisyystodistuksen tilaisuuteen saapumisen yhteydessä. Koronapassi voidaan lukea joko puhelimen näytöltä tai paperikopiosta.

Ohjeet koronapassin käyttöön

EU:n koronatodistus sisältää todistuksen koronarokotuksesta, todistuksen koronatestituloksesta tai todistuksen sairastetusta koronavirustaudista. Koronapassina toimii mikä tahansa näistä kolmesta todistuksesta. Lisää tietoa: www.kanta.fi/koronapassi

  • Hae Omakannasta etukäteen koronatodistuksesi ja tallenna se puhelimeesi tai printtaa se. Jos et voi käyttää Omakantaa, voit saada todistuksen paperisena tulosteena terveydenhuollosta.
  • Näytä koronapassi saapuessasi tapahtumaan.
  •  QR-koodi luetaan koronapassin lukijasovelluksella, jolloin ruudulle tulee hyväksytty tai hylätty merkintä.

Kuljetus Yrittäjägaalasta

Tänä vuonna Yrittäjägaalaan osallistuville on järjestetty mahdollisuus ilmaiseen bussikuljetukseen Hiekkasärkät Areenalta. Vuoroja ja paikkoja on rajoitetusti alla näkyvän aikataulun mukaan. Yrittäjägaalaan osallistuvat näyttävät autoon noustessaan gaalalipun.

Bussiaikataulu Hiekkasärkät Areenalta:

  • 00:15 lähtö Kalajoen keskustaan (kaupungintalo).
    Reitti: Matkailutie, Etelänkyläntietä vanhan sillan kautta kaupungintalon pihalle. Sieltä uuden sillan kautta takaisin Areenalle.
  • 00:30 lähtö Himangan keskustaan (ent. kunnantalo).
  • 01:00 lähtö Kalajoen keskustaan
  • 02:00 lähtö Kalajoen keskustaan

Tervetuloa juhlistamaan kanssamme kalajokista yrittäjyyttä!

Kalajoen kaupunki

P.S. Paikalliset yrittäjät ja maaseutuyrittäjät kutsutaan Yrittäjägaalaan tänä vuonna uutiskirjeiden, somekanavien ja paikallislehdissä julkaistavien ilmoitusten kautta, eli yrityskohtaisia postitse lähetettäviä kutsuja ei lähetetä erikseen.