Kalajoen Yrittäjäpalkinnot 2017

Kalajoen Yrittäjägaalassa juhlistettiin paikkakunnan yrittäjyyttä erilaisten huomiointien muodossa.

Kalajoen kaupunki palkitsi 2017 Vuoden Yrityksenä Kalajoen Raudoitus Oy:n, Vuoden Maaseutuyrityksenä Esa ja Marja-Leena Rahjan maatilan ja Matkailumajakalla Seikkailupuisto Pakka Oy:n.

Kalajoen Yrittäjät palkitsi 2017 yrittäjäpalkinnolla HSK-Sähkö Oy:n ja Himangan Yrittäjät Pahkalan Taksin.

 

Kalajoen Vuoden Yritys 2017 on Kalajoen Raudoitus Oy.

Yritys on perustettu vuonna 2007, se työllistää 10 työntekijää ja 10-15 vuokratyöntekijää. Yritys on erikoistunut tuottamaan raudoituspalveluita, jotka kattavat betoniteräkset, raudoitteiden teon ja asennuksen aina omakotitaloista isoihin kohteisiin. Viime vuosien referenssikohteita on olleet mm. Mikkelin ja Seinäjoen toriparkin raudoitustyöt, eri puolilla Suomea toteutetut alikulkujen ja siltatyömaiden raudoitustyöt sekä Kuopion Ikean ja Ikanon rakennushankkeiden raudoitustyöt. Yrityksen liikevaihto on noin 2 miljoonan euroa.

 

Kalajoen Vuoden Maaseutuyritys 2017 on Esa ja Marja-Leena Rahjan maitotila.

He ovat luotsanneet tilaa 30 vuoden ajan. Yrityksen päätoimialana on maidontuotanto, toimintaa ollaan kasvattamassa 120-130 lypsylehmään. Yrityksen tuotanto-osaaminen ja viljelyn taso ovat erittäin korkealaatuisia ja tilaa kehitetään jatkuvasti. Yrittäjät osallistuvat aktiivisesti alan edunvalvontatyöhön.

 

Kalajoen Matkailumajakka 2017 –palkinnon saa Seikkailupuisto Pakka.

Yritys on perustettu vuonna 2014. Seikkailupuisto on tuonut matkailukeskuksen palvelutarjontaan uudenlaisia ympärivuoden tarjolla olevia ohjelmapalveluja. Puihin rakennetut seikkailuradat sopivat kaikenikäisille ja –tasoisille ja toteutuksessa on huomioitu erilaiset kohderyhmät; lapsille oma Pakka Puuhapuisto, Pakka Xtreme Seikkailun yli 130-senttisille seikkailijoille ja Seikkailutorni X-Tower hurjapäille. Seikkailuradat voi kokea myös pimeään aikaan ja tarjolla on erilaisia ryhmille suunnattuja palveluja esim. PikkuPakkaJouluja. Yritys tarjoaa kokemuksia myös jousiammunnan, trampoliinipomppujen, nuoralla tasapainoilun, Suomen pisimmän vaijeriliu’un, vapaapudotuksen tai 21-metrisen kiipeilyseinän muodossa.

 

Kalajoen Yrittäjät ry palkitsi vuoden 2017 yrityksenä HSK-Sähkö Oy:n.

Yritys on perustettu vuonna 2004. HSK-Sähkö on monipuolinen täyden palvelun sähköurakoitsija, joka toimii koko Suomen alueella ja nyt myös Ruotsissa. Yritys rakentaa ja huoltaa katuvalaistukset sekä suunnittelee ja toteuttaa talotekniikan, teollisuuden ja maatalouden sähköasennukset, toteuttaa sähköjakeluverkkojen suunnittelun, dokumentoinnin, rakentamisen ja kunnossapidon sekä hoitaa kuitukaapelityöt ja mittaukset. Yhtiön päätoimipiste on Kalajoella, sivutoimipisteet Oulussa ja Rovaniemellä. HSK-Sähkö Oy:llä on maanrakennusalan osakkuusyhtiö Joupet Oy. Kokonaistyöllistävyys on noin 100 työntekijää ja liikevaihto noin 10 miljoonaa euroa. HSK-Sähkö Oy on aktiivinen yritys, jota kehitetään ennakkoluulottomasti, yritys on myös paikkakunnalla merkittävä työllistäjä ja hyvän työnantajan maineessa.

 

Himangan Yrittäjät ry palkitsi vuoden 2017 yrityksenä Pahkalan Taksin.

Yrittäjä Markku Kyösti työllistää itsensä lisäksi yhden vakituisen työntekijän ja määräaikaisesti kaksi muuta työntekijää. Yritys on perustettu 1964 Lauri Kyöstin toimesta. Yritys tunnetaan hyvästä ja mutkattomasta palvelustaan.