Kalajoenseudun Yrityspalvelukeskus hakee yritys- ja sijoittumisasiantuntijaa

Kalajoen Yrityspalvelukeskuksen toiminta on laajentunut seudulliseksi ja hoidamme nyt Kalajoen, Alavieskan ja Merijärven yrityspalvelut. Vastataksemme tuleviin haasteisiin ja kehittämistarpeisiin vahvistamme asiantuntijatiimiämme ja haemme nyt yritys- ja sijoittumisasiantuntijaa.

Kalajoen seudulla toimii 1.100 yritystä. Vahvimmat yritystoimialat ovat metalli- ja puunjalostusteollisuus, kuljetus ja logistiikka, rakentaminen ja matkailu. Toimintaympäristömme kehittyy voimakkaasti Pyhäjoen ydinvoimalan, alueen tuulivoimapuistojen ja Kalajoen matkailukeskuksen kasvun vaikutuksesta.

Yritys- ja sijoittumisasiantuntijana markkinoit ja myyt aktiivisesti Kalajoen seutua (Kalajoki, Alavieska, Merijärvi) alueelle sijoittuville uusille yrityksille. Avaat konkreettisesti suurhankkeiden hyödyntämismahdollisuuksia Kalajoen seudulla toimiville yrityksille. Annat asiantuntemuksesi alueen yritysten kasvu-, kehittämis- ja kansainvälistymistarpeiden käyttöön.

Arvostamme laajaa yrityselämän tuntemusta, aktiivista ja innostunutta otetta työhön sekä hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, venäjän kielen taito katsotaan eduksi.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 4.3.2016 mennessä Kuntarekryyn. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2017 saakka, työsuhteessa noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Lisätietoja:
Elinkeinojohtaja
Miia Himanka
miia.himanka@kalajoki.fi
Puh. 044 4691 246.