Kalajoki hakee myynti- ja asiakkuusvastaavaa

Kalajoen kaupunki hakee aktiivista ja aikaansaavaa myynti- ja asiakkuusvastaavaa huolehtimaan siitä, että Kalajoelle muuttaminen ja asettuminen on mahdollisimman sujuvaa.

Tehtävänäsi on kertoa henkilökohtaisesti Kalajoen ylivertaisuustekijöistä ja tarjota räätälöityjä yhden luukun palveluja Kalajoelle muuttaville tai sitä suunnitteleville henkilöille ja yrityksille. Koordinoit koko kaupungin asuntotarjontaa, olipa kyseessä sitten vuokrakaksio, omakotitalo, tyhjä tontti tai lyhytaikainen asuminen.  Pidät aktiivisesti yhteyttä alueen toimijoihin: solmit suhteita yksityisiin asuntomarkkinoihin ja lähestyt alueelle tulevia yrityksiä, joiden työntekijät etsivät itselleen asuinpaikkaa. Toimit kaupungin suhdetoiminnan yhdyshenkilönä ja tiedotustiimissä.

Tehtävässä vaaditaan tuloksellisen myyntityön osaamista sekä hyviä markkinointi- ja viestintätaitoja. Ilmaiset itseäsi sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja pystyt laatimaan laadukkaita kirjallisia ja sähköisiä materiaaleja molemmilla kielillä. Venäjän kielen taito ja kaikki muu kielitaito katsotaan eduksi. Arvostamme näyttöjä onnistuneesta myyntityöstä, hyviä verkostoitumis- ja vuorovaikutustaitoja, organisointi- ja esiintymiskykyä sekä ennakkoluulotonta uudistuskykyä. Kykenet hoitamaan tehtävääsi itsenäisesti, vastuullisesti ja tavoitteellisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on AMK-tutkinto tai muu korkeakoulututkinto sekä hyvä englannin kielitaito.

Kalajoen kaupunki käyttää tehtävissä neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekryn kautta. Haku päättyy perjantaina 4.3.2016.

Lisätietoja:
Kaupunginjohtaja
Jukka Puoskari
jukka.puoskari@kalajoki.fi
Puh. 044 4691 200