Kalajoki lupaa muuttajalle viiden tähden elämää

Miltä kuulostaisi asuminen meren rannalla, lähellä suosittuja lomakohteita, kuten Kalajoen Hiekkasärkät, Vesipuisto JukuPark ja Kylpylä SaniFani? Kalajoki lupaa sekä nykyisille että uusille asukkailleen Viiden tähden elämää, ja tämä lupaus on helppo lunastaa.

Kalajoella elämä on kuin lomailua

Kalajoen kaupunki lupaa tarjota asukkailleen Viiden tähden elämää. Onko Kalajoella siis tarjolla luksushotelliasumista uima-altaalla kaikille sinne muuttaville?

”Ei sentään”, sanoo Anne Tullila Kalajoen kaupungilta. ”Viiden tähden elämä Kalajoella on arjen luksusta. Se on kokonaisvaltaista elämänlaatua, jota voimme tarjota niin Kalajoen sijainnilla, asumis- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksilla kuin kaupungin palveluillakin.”

Rakenteilla oleva Fennovoiman voimalaitos Pyhäjoelle on lisännyt Kalajoen kiinnostavuutta asuinpaikkana. Kalajoki sijaitseekin vain puolen tunnin matkan päässä voimalaitostyömaalta.

”Muuttaessaan Kalajoelle asukas saa kätevän mittaisen työmatkan ja kaupan päälle mahtavat vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Täältä ei tarvitse lähteä merta edemmäs kesä- tai talvilomalle, ja arki-iltaisinkin löytyy mitä harrastaa”, Tullila sanoo.

Uusia tontteja ihan meren rannalla

Kalajoella on tarjolla tontteja oman kodin rakentamisesta innostuville sekä valmiita asuntoja heille, jotka haluavat mieluummin muuttaa valmiiseen kotiin. Asumismahdollisuuksia löytyy Kalajoen keskustasta, maaseudulta ja meren rannalta.

Aivan meren äärelle, Hiekkasärkkien läheisyyteen, merellinen pikkukaupunki on kaavoittanut uusia, upeita tontteja. Kesäranta-nimiseltä alueelta on varattavissa tällä hetkellä noin 100 tonttia, joille voi rakentaa ympärivuotiseen asumiseen soveltuvia loma-asuntoja. Kunnallistekniikka alueella on valmiina kevään 2018 aikana, ja tonttikauppa käy tällä hetkellä kuumana.

Rakentamista ja asumista Kalajoella voi ajatella myös sijoittamisen kannalta.

”Matkailukeskus ja Fennovoiman suurhanke tarjoavat poikkeuksellisen mahdollisuuden rakentajille ja sijoittajille. Matkailukeskus on ensinnäkin ainutlaatuinen asuinympäristö hankkeessa toimiville. Hankkeen jälkeen investoinnille saa hyvän tuoton seudun vetovoiman ja matkailun jatkaessa kasvuaan – mikäli haluaa enää muuttaa Kalajoelta ollenkaan pois”, sanoo kaupunginjohtaja Jukka Puoskari.

Kalajoen kaupungin työntekijät kertovat mielellään asumisen mahdollisuuksista, tonteista ja viiden tähden elämästä Kalajoella. Ota yhteyttä Anne Tullilaan ja kysy lisää, tai sovi vaikka tutustuminen mukavaan merenrantakaupunkiin paikan päällä.

Anne Tullila
+358 44 469 1203
anne.tullila@kalajoki.fi