Kansalaisopisto hakee tanssin opettajaa – hakuaikaa jatkettu

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin kansalaisopisto hakee

TUNTIOPETTAJAA ajalle 23.8.2021 - 8.5.2022.

TANSSIN OPETTAJAN HAKUAIKAA JATKETTU 16.4.2021 KLO 15.00 SAAKKA. Tehtävää aiemmin hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.

Tuntiopettajan tehtävänä on toteuttaa taiteen perusopetuksessa kansalaisopiston tanssin opetusta sekä aikuisille että lapsille ja nuorille. Lisäksi tuntiopettaja suunnittelee ja kehittää kansalaisopiston toimintaa.

Työ voi mahdollisesti olla päätoimista, tuntien toteutuminen selviää elokuussa.

Kalajoen kansalaisopistossa on noin 2 500 opiskelijaa ja 40 opettajaa.

Katsomme eduksi alan koulutuksen ja kokemuksen sekä pedagogisen koulutuksen. Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, aktiivisuutta ja innostuneisuutta, luovuutta, kykyä laaja-alaiseen toimintaan sekä kokemusta lasten ja nuorten kanssa toimimisesta.

Palkkaus on OVTES:n mukainen. Asunnon hankinnassa avustetaan. Tehtävissä noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Hakeminen ja lisätiedot

Hakemukset Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi 16.4.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antaa vs. kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Terhi Mustakangas, terhi.mustakangas@kalajoki.fi, puh. 044 4691 874.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.