Kärmekallion ulkoliikuntapaikan avajaiset 16.9.2023

Kärmekallion kuntoportaat

Kärmekallion ulkoliikuntapaikan avajaiset järjestetään lauantaina 16.9 klo 13-15.

Kärmekallion ulkoliikuntapaikan avajaiset 16.9.

Kärmekallion kuntoportaiden, ulkokuntosalin ja frisbeegolfradan muodostaman ulko- / lähiliikuntapaikkakokonaisuuden liikunnalliset avajaiset järjestetään lauantaina 16.9.2023 klo 13-15. Luvassa on lajikokeiluita, opastusta lähiliikuntapaikan turvalliseen ja tehokkaaseen käyttöön, leikkimielisiä kilpailuita sekä makkara- ja mehutarjoilu. Opastus tapahtumapaikalle on järjestetty Himangan urheiluhallin parkkipaikalta, osoitteesta Kannustie 140, 68100 Himanka.

Ulkokuntosalin rakentaminen ja lähiliikuntapaikka-alueen raivaaminen olivat kuntalaisten äänestämällä valitsema kohde osallistavan budjetoinnin kohde vuonna 23.

Kuntoportaiden rakentaminen oli osa kaupungin hanketta Kalajoen luontoliikuntakohteiden turvallisuuden ja saavutettavuuden kehittäminen. OPM:n hankerahoituksen avustuksella on rakennettu myös Hiihtomajan kuntoportaat, hankittu kaksi esteetöntä laituria (Konikarvo, Lenninmutka), kunnostettu Pitkäjärven uimaranta ja laiturit sekä Esalankankaan talviuintipaikka.

Kalajoki Akatemian henkilöstöllä on ilo kutsua kaikki lähialueiden perheet tutustumaan ehostettuun ulkoliikuntapaikkakokonaisuuteen. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Himangan urheilijoiden ja Golden Beach Disc Golfersin kanssa.