Timmi on internetissä toimiva tilavarausjärjestelmä, jonka kautta voit varata niin kaupungin kokoustiloja kuin liikuntapaikkoja. Tilavarausjärjestelmä on kaikkien kuntalaisten käytössä ja näin helpotamme tilavarauksien tekemistä ja saamme myös läpinäkyvyyttä tilojen varaustilanteisiin.

Käyttövuoroja voit hakea joko yksittäisinä tai vakiovuoroina tilasta riippuen, yksityishenkilönä tai yrityksen, yhdistyksen tai yhteisön edustajana.

Rekisteröitymällä varausjärjestelmään voit selata varaustilanteita, tehdä varaushakemuksia ja muokata niitä sekä perua tekemiäsi varauksia sähköisesti. Rekisteröityjän tulee olla täysi-ikäinen. Kausivuorot haetaan hakuohjeiden mukaisesti. Näet varaustilanteen aina reaaliaikaisesti.

Tulevaisuudessa osaan tiloista voit hakea myös ns. suoravarauksia, jolloin varaus maksetaan suomi.fi-palvelun kautta varausta tehdessä. Varaus astuu voimaan, kun varaus on maksettu. Saat maksusta vahvistusviestin ja ovikoodin tai ohjeet avaimen noutoa vartan.

Varattavissa olevien tilojen varaustilanne on nähtävissä myös ilman rekisteröitymistä järjestelmään.

Tilavuorojen hakeminen

Vakiovuorohakemuksille ja yksittäisten varausten tekemiseen on omat ohjeet, jotka löydät sivupalkista. Tiloissa, joihin haetaan ensisijaisesti vakiovuoroja, ilmoitetaan kausivuorojen hakuajat erikseen. Yksittäisiä ns. suoravarauksia voidaan tehdä vasta, kun vakiovuorot kyseiselle kaudelle on jaettu.

Hae käyttövuoroja hyvissä ajoin, viimeistään 7 vuorokautta aiemmin, jotta hakemus ehditään käsittelemään ja saat varausvahvistuksen ennen käyttöpäivää. Isommissa tapahtumissa on varauduttava hakemusten pitempään käsittelyaikaan. Ilmoita hakemuksessa arvioidut osallistujamäärät, jotta hakemus voidaan käsitellä. Tarkemmat ohjeet varaushakemusten ja varausten teosta löydät sivupalkista. Hakemuksia ei käsitellä viikonloppuisin eikä lyhyempinä loma-aikoina.

Varauksen peruminen

Voit perua varauksen Timmin varauskalenterin kautta viimeistään 2 arkipäivää ennen varausta. Varausten peruutukset alle 2 arkipäivän sisällä ajankohdasta tapahtuvat vain puhelimitse suoraan tilan hallinnoijan kautta, näistä on kuitenkin aina sovittava erikseen.

Varauksen maksaminen ja hyvitykset

Vakiovuorovarauksista lähetetään aina lasku kausivuoron hyväksymisen jälkeen. Suoravarauksia tehdessä varaus on maksettava varauksen teon yhteydessä. Peruutettuja varauksia hyvitetään vain varauksista, joissa on varauskohtainen hinta (tunti- tai vuorokausihinta). Kausivuorojen yksittäisten varausten peruutuksia ei hyvitetä, mikäli varauksella ei ole kertahintaa tai varauksen peruutus tulee alle 2 arkipäivää ennen varausta. Jäähallin alle 2 arkipäivän sisällä peruuntuneiden varausten hyvityksistä on sovittava aina erikseen. Näissä pääperiaate kuitenkin on, että peruuntunut varaus voidaan hyvittää, jos vuoro saadaan edelleen vuokrattua toiselle käyttäjälle.

Jos sinulla on jo tunnukset

Kirjaudu sisään Timmiin.

Unohditko salasanasi?

Rekisteröityminen uutena käyttäjänä

Rekisteröityminen yksityishenkilönä

Rekisteröidy yksityishenkilönä silloin, kun teet varauksia omaan lukuusi tai esim. rekisteröimättömän joukkueen eli ns. puulaakijoukkueen yhteyshenkilönä. Yksityishenkilönä olet myös laskun maksajana kaikissa tekemissäsi varauksissa. Palvelu lähettää sähköpostiisi rekisteröitymistietojen jättämisen jälkeen vielä aktivointiviestin osoitteesta tilavaraus@web.jict.fi. Mikäli et saa tätä viestiä tarkista, että viesti ei ole päätynyt roskapostiksi.

Rekisteröityminen organisaation yhteyshenkilönä

Kun rekisteröidyt organisaation yhteyshenkilönä, tarvitset siihen luvan edustamaltasi seuralta, yhdistykseltä tai yritykseltä.
Yhteyshenkilönä tehtyjen varausten maksuista vastaa se maksajaorganisaatio, jonka tiedot olet rekisteröityessäsi syöttänyt tai jonka olet valinnut rekisteristä. Rekisteröitymisestäsi lähtee ilmoitus organisaation sähköpostiosoitteeseen.

Huom! Organisaation yhteyshenkilön rekisteröityminen käsitellään sen palvelun yksikössä, johon tilavaraus kohdistuu, pääosin kuitenkin liikuntapalveluiden varausyksikössä (arkisin virka-aikana) ja käsittelyaika on 1-3 arkipäivää. Mikäli olet jo rekisteröitynyt yksityishenkilönä, hae käyttöoikeuksien laajennusta organisaation yhteyshenkilöksi Omat tiedot -kohdassa.

Tietosuojaseloste

Timmi-tilavarausjärjestelmää koskeva tietosuojaseloste.