Kalajoen kaupunki on ottamassa käyttöön uuden Timmi-tilavarausjärjestelmän.

Timmi on internetissä toimiva tilavarausjärjestelmä, jonka kautta voit varata niin kaupungin kokoustiloja, liikuntapaikkoja, kulttuuritoimen ja koulujen tiloja kuin kirjastonkin tiloja. Tilavarausjärjestelmä on kaikkien kuntalaisten käytössä ja näin helpotamme tilavarauksien tekemistä ja saamme myös läpinäkyvyyttä tilojen varaustilanteisiin.

Käyttöönotto tapahtuu vuoden 2020 alkupuolella ja ohjeistamme lähemmin miten järjestelmä toimii ja milloin se on käytettävissä.

Käyttövuoroja voit hakea joko yksittäisinä tai vakiovuoroina, yksityishenkilönä tai yrityksen, yhdistyksen tai yhteisön edustajana.

Rekisteröitymällä varausjärjestelmään voit selata varaustilanteita, tehdä varaushakemuksia ja muokata niitä sekä perua tekemiäsi varauksia sähköisesti. Rekisteröityjän tulee olla täysi-ikäinen. Kausivuorot haetaan hakuohjeiden mukaisesti. Näet varaustilanteen aina reaaliaikaisesti. Tulevaisuudessa osaan tiloista voit hakea myös ns. suoravarauksia, jolloin varaus maksetaan suomi.fi-palvelun kautta varausta tehdessä. Varaus astuu voimaan, kun varaus on maksettu. Saat maksusta vahvistusviestin ja ovikoodin tai ohjeet avaimen noutoa vartan.

Varattavissa olevien tilojen varaustilanne on nähtävissä myös ilman rekisteröitymistä järjestelmään.

 

Tilavuorojen hakeminen

Vakiovuorohakemuksille ja yksittäisten varausten tekemiseen on omat ohjeet, jotka löydät sivupalkista. Tiloissa, joihin haetaan ensisijaisesti vakiovuoroja, ilmoitetaan kausivuorojen hakuajat erikseen. Yksittäisiä ns. suoravarauksia voidaan tehdä vasta, kun vakiovuorot kyseiselle kaudelle on jaettu.

Hae käyttövuorojaa hyvissä ajoin, viimeistään 7 vuorokautta aiemmin, jotta hakemus ehditään käsittelemään ja saat varausvahvistuksen ennen käyttöpäivää. Isommissa tapahtumissa on varauduttava hakemusten pitempään käsittelyaikaan. Ilmoita hakemuksessa arvioidut osallistujamäärät, jotta hakemus voidaan käsitellä. Tarkemmat ohjeet varaushakemusten ja varausten teosta löydät sivupalkista. Majoitusvaraushakemuksiin on oma erillinen ohjeensa.

Hakemuksia ei käsitellä viikonloppuisin eikä lyhyempinä loma-aikoina.

Varauksen peruminen

Voit perua varauksenTimmin varauskalenterin kautta viimeistään 2 arkipäivää ennen varausta, sen jälkeen peruminen ei enää onnistu sähköisesti. Varausten peruminen tätä lyhyemmässä ajassa onnistuu ainoastaan puhelimitse suoraan tilan hallinnoijan kautta, näistä on kuitenkin aina sovittava erikseen. Varausten peruutukset alle 2 arkipäivän sisällä ajankohdasta tapahtuvat vain puhelimitse.

Varauksen maksaminen ja hyvitykset.

Vakiovuorovarauksista lähetetään aina lasku kausivuoron hyväksymisen jälkeen. Suoravarauksia tehdessä varaus on maksettava varauksen teon yhteydessä. Peruutettuja varauksia hyvitetään vain varauksista, joissa on varauskohtainen hinta (tunti- tai vuorokausihinta). Kausivuorojen yksittäisten varausten peruutuksia ei hyvitetä, mikäli varauksella ei ole kertahintaa tai varauksen peruutus tulee alle 2 arkipäivää ennen varausta. Jäähallin alle 2 arkipäivän sisällä peruuntuneiden varausten hyvityksistä on sovittava aina erikseen. Näissä pääperiaate kuitenkin on, että peruuntunut varaus voidaan hyvittää, jos vuoro saadaan edelleen vuokrattua toiselle käyttäjälle.

 

Jos sinulla on jo tunnukset

Kirjaudu sisään Timmiin.

 

Rekisteröityminen yksityishenkilönä

Rekisteröidy yksityishenkilönä silloin, kun teet varauksia omaan lukuusi tai esim. rekisteröimättömän joukkueen eli ns. puulaakijoukkueen yhteyshenkilönä. Yksityishenkilönä olet myös laskun maksajana kaikissa tekemissäsi varauksissa. Palvelu lähettää sähköpostiisi rekisteröitymistietojen jättämisen jälkeen vielä aktivointiviestin osoitteesta tilavaraus@web.jict.fi. Mikäli et saa tätä viestiä tarkista, että viesti ei ole päätynyt roskapostiksi.

Rekisteröityminen organisaation yhteyshenkilönä

Kun rekisteröidyt organisaation yhteyshenkilönä, tarvitset siihen luvan edustamaltasi seuralta, yhdistykseltä tai yritykseltä.
Yhteyshenkilönä tehtyjen varausten maksuista vastaa se maksajaorganisaatio, jonka tiedot olet rekisteröityessäsi syöttänyt tai jonka olet valinnut rekisteristä. Rekisteröitymisestäsi lähtee ilmoitus organisaation sähköpostiosoitteeseen.

Organisaation yhteyshenkilönä rekisteröityminen käsitellään sen palvelun yksikössä, johon tilavarus kohdistuu, pääosin kuitenkin liikuntapalveluiden varausyksikössä. Mikäli olet jo rekisteröitynyt yksityishenkilönä, hae käyttöoikeuksien laajennusta organisaation yhteyshenkilöksi Omat tiedot -kohdassa.

Huom! Organisaation yhteyshenkilön rekisteröityminen käsitellään sen palvelu yksikössä, johon tilavaraus kohdistuu, pääosin kuitenkin liikuntapalveluiden varausyksikössä (arkisin virka-aikana) ja käsittelyaika on 1-3 arkipäivää.

Tietosuoja

Timmi-tilavarausjärjestelmää koskeva tietosuojaseloste.

 

Unohditko salasanasi?