Timmi on internetissä toimiva tilavarausjärjestelmä, jonka kautta voit varata niin kaupungin kokoustiloja, liikuntapaikkoja, kulttuuritoimen ja koulujen tiloja kuin kirjastonkin tiloja. Tilavarausjärjestelmä on kaikkien kuntalaisten käytössä ja näin helpotamme tilavarauksien tekemistä ja saamme myös läpinäkyvyyttä tilojen varaustilanteisiin.

Käyttövuoroja voit hakea joko yksittäisinä tai vakiovuoroina tilasta riippuen, yksityishenkilönä tai yrityksen, yhdistyksen tai yhteisön edustajana.

Rekisteröitymällä varausjärjestelmään voit selata varaustilanteita, tehdä varaushakemuksia ja muokata niitä sekä perua tekemiäsi varauksia sähköisesti. Rekisteröityjän tulee olla täysi-ikäinen. Kausivuorot haetaan hakuohjeiden mukaisesti. Näet varaustilanteen aina reaaliaikaisesti.

Tulevaisuudessa osaan tiloista voit hakea myös ns. suoravarauksia, jolloin varaus maksetaan suomi.fi-palvelun kautta varausta tehdessä. Varaus astuu voimaan, kun varaus on maksettu. Saat maksusta vahvistusviestin ja ovikoodin tai ohjeet avaimen noutoa vartan.

Varattavissa olevien tilojen varaustilanne on nähtävissä myös ilman rekisteröitymistä järjestelmään.

 

Tilavuorojen hakeminen

Vakiovuorohakemuksille ja yksittäisten varausten tekemiseen on omat ohjeet, jotka löydät sivupalkista. Tiloissa, joihin haetaan ensisijaisesti vakiovuoroja, ilmoitetaan kausivuorojen hakuajat erikseen. Yksittäisiä ns. suoravarauksia voidaan tehdä vasta, kun vakiovuorot kyseiselle kaudelle on jaettu.

Hae käyttövuoroja hyvissä ajoin, viimeistään 7 vuorokautta aiemmin, jotta hakemus ehditään käsittelemään ja saat varausvahvistuksen ennen käyttöpäivää. Isommissa tapahtumissa on varauduttava hakemusten pitempään käsittelyaikaan. Ilmoita hakemuksessa arvioidut osallistujamäärät, jotta hakemus voidaan käsitellä. Tarkemmat ohjeet varaushakemusten ja varausten teosta löydät sivupalkista. Majoitusvaraushakemuksiin on oma erillinen ohjeensa.

Hakemuksia ei käsitellä viikonloppuisin eikä lyhyempinä loma-aikoina.

Varauksen peruminen

Voit perua varauksen Timmin varauskalenterin kautta viimeistään 2 arkipäivää ennen varausta, sen jälkeen peruminen ei enää onnistu sähköisesti. Varausten peruminen tätä lyhyemmässä ajassa onnistuu ainoastaan puhelimitse suoraan tilan hallinnoijan kautta, näistä on kuitenkin aina sovittava erikseen. Varausten peruutukset alle 2 arkipäivän sisällä ajankohdasta tapahtuvat vain puhelimitse.

Varauksen maksaminen ja hyvitykset

Vakiovuorovarauksista lähetetään aina lasku kausivuoron hyväksymisen jälkeen. Suoravarauksia tehdessä varaus on maksettava varauksen teon yhteydessä. Peruutettuja varauksia hyvitetään vain varauksista, joissa on varauskohtainen hinta (tunti- tai vuorokausihinta). Kausivuorojen yksittäisten varausten peruutuksia ei hyvitetä, mikäli varauksella ei ole kertahintaa tai varauksen peruutus tulee alle 2 arkipäivää ennen varausta. Jäähallin alle 2 arkipäivän sisällä peruuntuneiden varausten hyvityksistä on sovittava aina erikseen. Näissä pääperiaate kuitenkin on, että peruuntunut varaus voidaan hyvittää, jos vuoro saadaan edelleen vuokrattua toiselle käyttäjälle.

Jos sinulla on jo tunnukset

Kirjaudu sisään Timmiin.

 

Rekisteröityminen uutena käyttäjänä

Rekisteröityminen yksityishenkilönä

Rekisteröidy yksityishenkilönä silloin, kun teet varauksia omaan lukuusi tai esim. rekisteröimättömän joukkueen eli ns. puulaakijoukkueen yhteyshenkilönä. Yksityishenkilönä olet myös laskun maksajana kaikissa tekemissäsi varauksissa. Palvelu lähettää sähköpostiisi rekisteröitymistietojen jättämisen jälkeen vielä aktivointiviestin osoitteesta tilavaraus@web.jict.fi. Mikäli et saa tätä viestiä tarkista, että viesti ei ole päätynyt roskapostiksi.

Rekisteröityminen organisaation yhteyshenkilönä

Kun rekisteröidyt organisaation yhteyshenkilönä, tarvitset siihen luvan edustamaltasi seuralta, yhdistykseltä tai yritykseltä.
Yhteyshenkilönä tehtyjen varausten maksuista vastaa se maksajaorganisaatio, jonka tiedot olet rekisteröityessäsi syöttänyt tai jonka olet valinnut rekisteristä. Rekisteröitymisestäsi lähtee ilmoitus organisaation sähköpostiosoitteeseen.

Organisaation yhteyshenkilönä rekisteröityminen käsitellään sen palvelun yksikössä, johon tilavarus kohdistuu, pääosin kuitenkin liikuntapalveluiden varausyksikössä. Mikäli olet jo rekisteröitynyt yksityishenkilönä, hae käyttöoikeuksien laajennusta organisaation yhteyshenkilöksi Omat tiedot -kohdassa.

Huom! Organisaation yhteyshenkilön rekisteröityminen käsitellään sen palvelun yksikössä, johon tilavaraus kohdistuu, pääosin kuitenkin liikuntapalveluiden varausyksikössä (arkisin virka-aikana) ja käsittelyaika on 1-3 arkipäivää.

 

Tilojen käyttöehdot

Jäähalli

Jäähallin käyttäjiltä peritään käyttökorvaus teknisen lautakunnan päätöksen mukaisesti.

Kalajoen jäähallilla on käytössä kansallisesti sovitut jäähallin toimintasäännöt, joiden mukaan hallinhoitaja ei mene jäälle silloin, kun siellä on pelaajia. Eikä kenelläkään ole lupaa mennä jäälle silloin, kun siellä on hallinhoitaja.

Jäähallilla noudatetaan jäähallin kellon näyttämää aikaa.

Jäälle voi mennä, kun jäänhoitokoneen kulkuluukut ovat sulkeutuneet ja seuraavat ehdot ovat täytyyneet:

 • Jääaikanne on alkanut jääaikavuorolistan mukaan
 • Jääaika loppuu varauslistan mukaan. Varauslistan mukaisen aikaylityksen jälkeen lisätään 15 minuuttia ylittäjän jääaikalaskuun.
 • Ennen jääajan päättymistä kukin ryhmä on velvollinen keräämään kiekot niille sovittuihin paikkoihin ja huolehtimaan maalien siirrot.
 • Turvallisuus ja -lämpötaloudellisiin syihin vedoten sulkekaa aina pelaaja- ja jäähyaitioiden luukut, kun poistutte kaukalosta ja aina jäänhoitokoneen tullessa jäälle.
 • Pelien aikana (myös junioripelit) vain pelaavien joukkueiden pelaajat ja toimihenkilöt voivat olla hallin alatasolla. Kaikki muut ovat katsomossa.
 • Noudattakaa jäähallin kaikissa tiloissa siisteyttä. Kenelläkään ei ole oikeutta siivouttaa omia eritteitään jäähallin tiloista. Roskat laitetaan niille varattuihin astioihin.
 • Jääkiekkoharjoituksissa laukauksia, etenkin nk. lämäreitä vedellään vain kentän pituussuunnassa. Katosmossa ja käytävällä vahinkoa tuottanut kiekko on ampujansa henkilökohtaisella vastuulla.

 

Raumankarin koulu

Ulkopuolisilta käyttäjiltä peritään käyttökorvaus sivistyslautakunnan päätöksen mukaisesti.

Raumankarin koulun tiloissa noudatetaan seuraavia käyttösääntöjä:

 • Käyttövuoron saanut seura/ryhmä vastaa järjestyksestä tiloissa. Käyttövuorohakemuksessa on ilmoitettava vastuuhenkilö, jonka tulee olla 18 vuotta täyttänyt.
 • Tiloihin ei saa päästää asiattomia henkilöitä. Kilpailutoimintaa seuraamaan tulleiden henkilöiden on oltava sille varatuilla paikoilla.
 • Liikuntasalissa saa käyttää vain sisäpelikenkiä.
 • Mikäli kaupunki itse tarvitsee tiloja, ilmoitetaan vuoron peruuntumisesta vuoron varaajan yhteyshenkilölle.
 • Jos käyttäjä jättää syytä ilmoittamatta vuoronsa käyttämättä kahtena perättäisenä viikkona, katsotaan vuoro peruuntuneeksi. Peruuttamattomat vuorot laskutetaan normaalisti.
 • Seuran/ryhmän tulee korvata ylimääräisestä valvonnasta ja siivouksesta mahdollisesti syntyvät kustannukset vahvistettujen hintojen mukaisesti.
 • Mahdolliset vauriot ja vahingot korvaa se seura/ryhmä, johon vahingon aiheuttanut kuuluu. Vahingosta on välittömästi ilmoitettava vuoron myöntäneelle taholle.
 • Näiden sääntöjen noudattamatta jättäminen aiheuttaa vuoron menetyksen.

HUOM!

 • Vuoron peruuntumisesta on ilmoitettava hyvissä ajoin vuoron myöntäneelle taholle etteivät ovet ole turhaan avoinna.
 • Tiloista on ehdottomasti poistuttava viimeisen vuoron päättyessä, ettei automaattinen hälytysjärjestelmä aiheuta turhia hälytyksiä.
 • Illan viimeisen vuoron saaneen seuran/ryhmän vastuuhenkilön on huolehdittava siitä, että ovet on lukittu ja valot on sammutettu kaikista tiloista.

Talonmiesten päivystysnumero on 044–4691 346. Yhteydenotot tähän numeroon, jos ovien avaamisessa tai sulkemisessa on ongelmia.

 

Tietosuoja

Timmi-tilavarausjärjestelmää koskeva tietosuojaseloste.

 

Unohditko salasanasi?