Timmi on internetissä toimiva tilavarausjärjestelmä, jonka kautta voit varata niin kaupungin kokoustiloja, venepaikkoja kuin liikuntapaikkoja. Tilavarausjärjestelmä on kaikkien kuntalaisten käytössä ja näin helpotamme tilavarauksien tekemistä ja saamme myös läpinäkyvyyttä tilojen varaustilanteisiin.

Käyttövuoroja voit hakea joko yksittäisinä tai vakiovuoroina tilasta riippuen, yksityishenkilönä tai yrityksen, yhdistyksen tai yhteisön edustajana.

Rekisteröitymällä varausjärjestelmään voit selata varaustilanteita, tehdä varaushakemuksia ja muokata niitä sekä perua tekemiäsi varauksia sähköisesti. Rekisteröityjän tulee olla täysi-ikäinen. Kausivuorot haetaan hakuohjeiden mukaisesti. Näet varaustilanteen aina reaaliaikaisesti.

Varattavissa olevien tilojen varaustilanne on nähtävissä myös ilman rekisteröitymistä järjestelmään.

Jos sinulla on jo tunnukset

Kirjaudu sisään Timmiin. Kokous- ja liikuntatilojen varauksia tehdäksesi, valitse Kalajoen kaupunki, muuten venepaikat.

Jos unohdit salasanasi, paina tästä: Unohtunut salasana.

Rekisteröityminen uutena käyttäjänä

Voit rekisteröityä yksityiseksi käyttäjäksi tai organisaation yhteyshenkilöksi. Sinulla on myös mahdollisuus toimia molemmissa rooleissa Timmissä. Rekisteröitymisen ohjeet löydät täältä.

Tilojen varaaminen

Liikunta- ja kokoustiloihin varaukset tehdään pääosin varaushakemusten kautta. Venepaikat varataan aina suoravarauksina.

Varaushakemus

Vakiovuorohakemuksille ja yksittäisten varausten tekemiseen on omat ohjeet sivulla Tilavaraukset – varaushakemukset ja peruminen. Tiloissa, joihin haetaan ensisijaisesti vakiovuoroja, ilmoitetaan kausivuorojen hakuajat erikseen. Yksittäisiä ns. suoravarauksia liikuntapaikkoihin voidaan tehdä vasta, kun vakiovuorot kyseiselle kaudelle on jaettu.

Hae käyttövuoroja hyvissä ajoin, viimeistään 7 vuorokautta aiemmin, jotta hakemus ehditään käsittelemään ja saat varausvahvistuksen ennen käyttöpäivää. Isommissa tapahtumissa on varauduttava hakemusten pitempään käsittelyaikaan. Ilmoita hakemuksessa arvioidut osallistujamäärät, jotta hakemus voidaan käsitellä. Hakemuksia ei käsitellä viikonloppuisin eikä lyhyempinä loma-aikoina.

Suoravaraus

Suoravaraus on käytössä vain venepaikoissa. Suoravaraukset maksetaan samantien varaamisen yhteydessä ja ne tulevat voimaan samantien, ilman erillistä hyväksyntää, joka varaushakemuksissa täytyy tehdä.

Varauksen peruminen

Voit perua varauksen Timmin varauskalenterin kautta viimeistään 2 arkipäivää ennen varausta. Varausten peruutukset alle 2 arkipäivän sisällä ajankohdasta tapahtuvat vain puhelimitse suoraan tilan hallinnoijan kautta, näistä on kuitenkin aina sovittava erikseen.

Varauksen maksaminen ja hyvitykset

Vakiovuorovarauksista lähetetään aina lasku kausivuoron hyväksymisen jälkeen.  Peruutettuja varauksia hyvitetään vain varauksista, joissa on varauskohtainen hinta (tunti- tai vuorokausihinta). Kausivuorojen yksittäisten varausten peruutuksia ei hyvitetä, mikäli varauksella ei ole kertahintaa tai varauksen peruutus tulee alle 2 arkipäivää ennen varausta. Jäähallin alle 2 arkipäivän sisällä peruuntuneiden varausten hyvityksistä on sovittava aina erikseen. Näissä pääperiaate kuitenkin on, että peruuntunut varaus voidaan hyvittää, jos vuoro saadaan edelleen vuokrattua toiselle käyttäjälle.

Tietosuojaseloste

Timmi-tilavarausjärjestelmää koskeva tietosuojaseloste.